Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Beta nie mogę stworzyć postaci

MrMarcinMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, czemu nie mogę stworzyć postaci? ogólnie pierwszy raz jestem na becie, myślałem, że sobie zagram a tutaj nie mogę stworzyć postaci, o co chodzi?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nomrlanie wybieram królestwo, potem postać która chcę grać i nick (normalny, bez niedozwolonych znaków) i pisze, że nie mogę stworzyć postaci.

13759664181.jpg

Opublikowano

Na becie to nicki sa generowane automatycznie, i masz cztery postacie juz zalozone ;v

Opublikowano

Postacie zostaną stworzone automatycznie, u niektórych trwa to dłużej, u niektórych krócej, zależy o której godzinie założyłeś konto. Mi zrobili postacie po 5 minutach. Samemu nie da się stworzyć postaci.

Opublikowano

Postacie zostaną stworzone automatycznie, u niektórych trwa to dłużej, u niektórych krócej, zależy o której godzinie założyłeś konto. Mi zrobili postacie po 5 minutach. Samemu nie da się stworzyć postaci.

zrobiłem dosłownie przed chwilą, ile to może trwać? tzn. miałem już konto z postaciami ale mi zbanowali <3

13759664181.jpg

Opublikowano

zrobiłem dosłownie przed chwilą, ile to może trwać? tzn. miałem już konto z postaciami ale mi zbanowali <3

Nie mam pojęcia, ja miałem po pięciu minutach. :D Może spróbuj drugie konto zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...