Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić itp? Początki w L2

lolipop10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema siema :D

Słuchajcie jest taka sprawa mianowicie długooo nie grałem w l2 (dobre 2 lata jak nie więcej) i mam do was prośbę 

mianowicie chciałbym kilku rad itp odnośnie gry gdyż nigdy nie grałem zbyt intensywnie (grałem z obeznanymi znajomymi którzy często mi pomagali i prowadzili za rękę więc sam nie mam i nie miałem jakiegoś super doświadczenia) więc jakbyście mnie mogli wprowadzić od nowa w świat lineage byłbym w niebo wzięty :)

Chodzi mi głównie o lokacje do expa/zarabiania (przykładowe) i niezbędne rzeczy które musze zrobić np do pvp czyli skill enchanty te runy czy coś takiego ;p

Dodam że planuje gre na jakiś serwerze średniego typu (taki na 2tygodznie - miesiąc żeby wbić max lvl i jakiś sprzęt do pvp) i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz:

jeśli miałbym zagrać to tylko na serwerze starszego typu nie żadne 99 lvl itp max 85 byle nie ten pokemoński przełom na 99 ;p z góry dziękuje ! :)

18438724560545478762_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...