Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DuszaCraft

groza1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DuszaCraft

Chcesz zagrać na serwerze EASYHARDCORE , ale nie posiadasz konta premium?, albo nie ma czegoś co byś chciał? 

To Dobrze Trafiłeś bo ten Serwer DuszaCraft Jest Non-Premiun

4263814133863811221864.png 

->Serwer Pośiada Się Zobaczy

->Autorskie Pluginy ich najlepszy plugin autorski jest na Gildie

->Ekipa Serwera +16

->Granica mapy to 4k

->Dobry Drop z Stone

->inne rzeczy

IP Serwa to:DuszaCraft.maxcraft.pl Start jutro o godzinie 16:00

TS3 Narazie nie pośiadamy

3408914133894771221864.png

CorrionNN Julosa

Opublikowano

Serwer Pośiada Się Zobaczy "  co? ; ____ ; 

Czym ten serwer przypomina HARDCORE? bo to pewnie kolejny serwer EASY a nie easyhc .

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Co to ******** jest ? i to ma być prezentacja 

Wybaczcie ale jestem troche wymagający.

Nie  polecam.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Prezentacja do dupy. 
Jeśli Admin nie umie pisać, ani nie potrafi zrobić prezentacji (nawet z generatora) To znaczy, że Serwer będzie również lipny. 

Opublikowano

Szczerze mówiąc, serwer to dno.

Sama prezentacja odstrasza i nie zachęca do gry na serwerze.

Autorskie Pluginy ich najlepszy plugin autorski jest na Gildie

Autorskie pluginy? Wszedłem na serwer i sprawdziłem.

Autorskich pluginów nie ma, ciśniecie na skryptach... I po co kłamać? Serwer z autorskimi pluginami nie jest w żadnym stopniu lepszy od normalnego, tym bardziej jeśli okłamujecie graczy. Wszystko jest nieogarnięte. Jakaś własna wiadomość dołączenia jest ustawiona, ale pokazuje się wraz z domyślną, administracja nie posiada niczego co wyróżniałoby ich od normalnych graczy, na start dostajesz <none> rankingu xD, motd jest nieogarnięty, ehh, musiałbym wymieniać i wymieniać.

Gdy na serwerze napisałem, że nie ma autorskich pluginów i że serwer to porażka, dostałem bana na zawsze :)
Powód też bardzo fajny i jakże pasujący do wieku administracji. Zostałem zbanowany za: obraza serwera H*J CI W DUPE

Czuję się jak kryminalista :(

Szukasz jakiegoś pluginu/skryptu? Zajrzyj TUTAJ :)

Opublikowano

Szkoda, że kłamiecie... same skrypty... serwer również nieogarnięty jak i administracja... Widać, że 'właściciel' nie umie się do niczego przyznać i porównuje się do tych lepszych serwerów.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...