Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceny, Ciulowe

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za nieuk. To dopiero gimbaza, a zobaczysz co będzie w szkole średniej. Rodzice powinni to zobaczyć i wyciągnąć surowe konsekwencje. Do nauki, nie do kompa.

Opublikowano

Mówisz, że np. mój post nic do tematu nie wnosi?

Kolego, bo tego nie widzisz, że to przez komputer nie masz czasu na naukę.

Przekonasz się o tym gdy wylądujesz w zawodówce, ale wtedy będzie trochę za późno.

Weź się w garść, na jakiś tydzień odstaw komputer i codziennie popraw min. 1 ocenę.

Opublikowano

Ucz się wszystkiego, tego co Ci najbardziej w przyszłym zawodzie przyda. 

Powiem Ci tak - w Gimnazjum to ja miałam same 5 (nie, nie ściemniam), a dlaczego? Bo się uczyłam, to nie było trudne. Teraz jestem w drugiej klasie liceum i uczę się tak samo jak wczesniej, a mam 2-4... :P Więc radzę Ci się przygotować mentalnie do szkoły średniej i zacząć już się teraz przykładać. 

Opublikowano

@LikeYou jak by mozna bylo poprawiac to by był luz, a problem w tym, że sie nie da :/

Tylko sprawdziany, a ze sprawdzianow jedynek nie mam :/

To przygotuj się z 3 ostatnich tematów do odpowiedzi i wtedy te jedynki zbijesz pozytywnymi.

Opublikowano

Jak będziesz uważał na lekcji to masz za sobą połowę sukcesu. ;) Osobiście nie uczę się dużo, a i tak ze spokojem mam dobre oceny. W gimnazjum są tak łatwe tematy, że ciężko jest mieć oceny poniżej 3 nie licząc polskiego, bo tu akurat czasami można nerwicy dostać. Choć ten przedmiot nie jest zbyt potrzebny, aby dostać się do dobrej szkoły. Matematyka i języki to jedyne przedmioty które naprawdę w przyszłości wyjdą ci na dobre. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...