Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się nie odpala.

Patryk2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jeśli zły dział to bym prosił o przeniesienie. Przedchodząć do rzeczy mam problem z minecraft by zyczu. Mianowicie jak wchodzę w jego to mi się ładuje i wyłącza.. Jak klikam uruchamiam jako administrator to wyskakuje błąd pod tytułem: Java Virtual Machine Launcher.. Co najdziwniejsze 2 dni temu mi działał.. Nie raz mogę se klikać w ikonę ile razy chcę. Dzieje mi się tak na wersji 1.7.5.. Próbowałem już usuwać te foldery minecraftzyczu, bin itp ale to nic nie dało.. Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Sprawdź sterowniki od karty graficznej, sprawdź jaką masz jave i (ile bit) 

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Opublikowano

Witaj, czy zmieniałeś na te launchery? na Magic - Launcher lub KeiNett? Spróbuj tymi launcherami jeżeli, to nic nie da to dopisz 2 GB RAM i załącz przez skrót ''exe'' ;)

Opublikowano

Ile masz przydzielonego ramu do minecraft?
Lord Asasin przecież pisał, że próbował już na innym launcherze...
Po drugie z skąd wiesz, że ma 2GB ram? Omg, nie pisz takich postów.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Lord Asasin przecież pisał, że próbował już na innym launcherze...

@KarolProjekt. Napisałem mu żeby, spróbował tymi 2 launcherami: Magic - Launcherem i KeiNett. Naucz się czytać ze zrozumieniem...

Edit: Napisałem żeby, przydzielił te 2 GB RAMu, a jak nie ma to niech dokupi... Proszę cię, jak się nie znasz to się lepiej nie wypowiadaj.. Bo tylko bałagan swoimi durnymi bezsensownymi postami robisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...