Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lastivia.eu s2 - Witamy Ponownie! Dedyk Medium

Raiden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie dasz wieszchowca na start 2h lub 3 ??? 

przecież pisze w prezce że można sobie wybrać wierzchowca na start na 3h... Czytacie w ogóle to co jest napisane? Serwerek bardziej wygląda jak hard niż medium, ale wbije i zobaczę jak się przedstawia sytuacja :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Brałem na S1 i mi sie bardzo podobało pod względem grywalnośći, ale było mało graczy ;/

Myśle, że teraz będzie więcej powodzenia ^^

Też mamy taką nadzieję :D

Mamy sporo pieniążków na reklamę :)

Tylko,że nie ma gdzie tej reklamy kupić :/

Jakieś propozycje?

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Jak bedzie +400 na starcie to chetnie zagram. Server ogolnie spoko, ale nie zamierzam grac z pustkami w m1.

Jakieś propozycje reklamy :D?

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

Opublikowano

Jakieś propozycje reklamy :D?

jak masz "sporo" to zapłać wallanderowi ;)

Opublikowano

I takiego serwera brakuje. Starego klasyka, bez przesadnej ilości nowych ,,bajerów" które są strasznie c*****e. Czekam na start i mam nadzieję, że serwer nie padnie szybko;/. Postarajcie się o reklamę w każdym możliwym miejscu!

Opublikowano

a drop pereł  i   rekawic złodzieja  możliwy  z bestów  dodasz sztabke 500 k ??? z best maniaka 

Drop Pierścieni Doświadczenia i Rękawic Złodzieja został dodany ze skrzynek serwerowych. 500k z besta? Chyba 5k. Nie. Zostaje tak jak jest.

Drop na serwerze jest dosyć spory,zobaczycie zresztą na starcie.

I takiego serwera brakuje. Starego klasyka, bez przesadnej ilości nowych ,,bajerów" które są strasznie c*****e. Czekam na start i mam nadzieję, że serwer nie padnie szybko;/. Postarajcie się o reklamę w każdym możliwym miejscu!

Robimy co się da :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

jak masz "sporo" to zapłać wallanderowi ;)

Wallandera nie przekupisz, on będzie nagrywał tam gdzie mu się podoba i gdzie mu widzowie powiedzą. Co do serwera, jak dla strasznie słaby, brak fajnych nowości. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Wallandera nie przekupisz, on będzie nagrywał tam gdzie mu się podoba i gdzie mu widzowie powiedzą. Co do serwera, jak dla strasznie słaby, brak fajnych nowości. No ale powodzenia. 

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

ciekawie ciekawie 

Opublikowano

Tak,Damciu jest z Karczmiska.

Wiem,że jestem na nieodpowiedniem miejscu itd.,ale mogę się założyć,że sameria się wyjebie szybciej niż moja s2 :(

Co do prmk to ja nie wiem ile mu zapłacili xdd

Reklama będzie jeszcze,spokojnie.

Legal - seria. ZabQ - Prezka, Ar3lek - Prezka,RyKoX i dużo,dużo więcej :)

A niech wyjebie Sameria, nie jestem w teamie więc wiesz. Sygnatura jest tylko i wyłącznie z mojego dobrego serca, aby jakoś rozreklamować serwer. 

Co do serwera, po dwóch pierwszych tygodniach może zmienię zdanie jak Shaggy się weźmiesz do roboty, a nie jak zwykle opierdalać się będziesz. ;)

Opublikowano

A niech wyjebie Sameria, nie jestem w teamie więc wiesz. Sygnatura jest tylko i wyłącznie z mojego dobrego serca, aby jakoś rozreklamować serwer. 

Co do serwera, po dwóch pierwszych tygodniach może zmienię zdanie jak Shaggy się weźmiesz do roboty, a nie jak zwykle opierdalać się będziesz. ;)

Póki co robimy co możemy ;)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Ile graczy w południe/wieczorami ? Pobierać, czy pustki na serwerze i nie ma z kim pvp nawet zrobić ?

Opublikowano

Graczy jest coraz więcej, teraz z rana nawet w m1 ludzie stoją i się biją :) Sklepów też jest sporo, tylko że itemy głownie woj/sura :) Nie ma licznika więc nie powiem Ci dokładnie ile gra ale wydaje mi się że powyżej 400 ;)

OsoInternational.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer wystartował, a zapowiedź jeszcze otwarta i nie przeniesiona do kosza.. ok. 

Szanuję was modki, ale chyba sobie nie radzicie. :D

Opublikowano

Lol zapowiedź jeszcze tutaj?

Już zgłaszam do moda :)

Dzięki za odświeżenie @Quake.

Serwer Aktualnie: 629 Graczy Online.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...