Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile jest już tych "seriali"

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego Ja, Trudne Sprawy, Zdrady, Szpital, Szkoła, Pamiętniki z wakacji(teraz nie ma), Sekrety sąsiadów.. co jeszcze xD ? Może "Praca" pokazująca ekscesy pracowników pseudofirm.

Opublikowano

A moda na sukces, czy Barwy szczęścia? Masa jest tego.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Dużo tego jest i będzie prawdopodobnie jeszcze więcej, bo ludzie to oglądają, a stacje zarabiają na sporej oglądalności.

Dodatkowo koszt produkcji takich seriali jest dosyć niski, bo nie występują w nich znani aktorzy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Za dużo tego jest. A ma być jeszcze więcej, bo widziałem ostatnio info, że szukają ludzi do kolejnego takiego programu. Te programy niszczą wasz rozum, więc po co to oglądacie ?

Opublikowano

Ile jeszcze zalozysz kretynskich tematow? Jestes chyba rekordzista

Co rozumiesz przez kretyńskie tematy ? Nie nie jestem. Dla mnie to zwykły temat i wymiana poglądow z innymi

Opublikowano

Wszystkie są robione przez jednego ciapatego sk***ysyna z rosji. Kutafon j****y przeniósł patologie z rosyjskiego i ciapatawego podwórka na polską młodzież (szkoła życia) i społeczność ( pamiętniki z wakacji, dlaczego ja, trudne sprawy i pierdyliardy pierdyliardów ) żeby prać polakom mózgi i by ci myśleli, że to oni sa pojebani a młodzież zdemoralizowana zamiast  kurw ciapatowato-rosyjskich . Propaganda trwa. Do niedawna zresztą myślałem, że wszystkie granice ten kozojebca przekroczył, az nie zobaczyłem jego genialnej produkcji pt. " Sekrety sąsiadów" czyli w skrócie wścipskie k***y niemające własnego życia i szpiegujące innych, poradnik wzorowego rosjanina... Szkoda słów na to. Mam tylko jedną prośbę, nie oglądajcie tego gówna bo to nakręca kase, im więcej i częściej go oglądacie tym więcej tego gówna powstaje. 

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...