Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny sponsor serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"zastosowany sprzętowy i software'owy firewall zapewni 100% ochorony przed atakami różnego typu" co do tego to się nie zgodzę bo nic nie zapewni ci 100% ochrony :)

Poza tym to polecam :)

Opublikowano

Jeden już był taki do przodu i spierdzielał ostatnio z PGA.

Kogo masz na myśli bo ciekaw jestem. ^_^

topic.

Patrząc po tym co prezentuje sobą na forum ta osoba to jest niegodna polecenia.

Opublikowano

topic.

To nie caznass jest tutaj podmiotem on poprostu wstawił oferte sponsoringu Kreta :)

Ps: Kto na pga spierdzielał też ciekawy jestem ^^

Opublikowano

Nie polecę z kilku powodów. Pierwszy to brak kultury w innych działach forum. Drugi to fakt, że słowo profesjonalizm jest przeciwieństwem do tego co wrzucasz na forum nie potrafiąc wytłumaczyć najzwyklejszych rzeczy dotyczących wstawki. Nie potrafisz nawet uruchomić gotowego SF. Wiele oferujesz, a niewiele możesz dokładnie mówiąc całe możliwości ograniczają się do wyłożenia kasy (to może każda osoba). Posiadasz SF projektów do których miałeś dostęp i przykładowo mi by się nie podobało, gdyby moje SF wylądowało w takim temacie jak ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/1310438-udostepnie-pliki-serwerowestronepsdki/
I ostatni - najważniejszy - liczna konkurencja pozwala na wybranie dowolnej innej osoby, która oferuje więcej.

PS. Każdy potrafi komuś za plecami d*** obrabiać, natomiast niewielu potrafi to powiedzieć prosto w twarz. Obrobiłeś tyłek Nitro za plecami, oczywiście zostałeś i zostaniesz zlany, bo nie zostaniesz w ten sposób wypromowany na YT, by móc oferować później swoja pro reklamę serwerów Metin2 za hajs. Jeden już był taki do przodu i spierdzielał ostatnio z PGA.

Edit. Dis, ta pipka spierdzielała z imprezy wewnętrznej. Pewnie bonusy do defa mu się skończyły i zastosował ruch taktyczny w tył. :D

Osoby Ci się chyba pomyliły. Zlany ? Przez kogo ?

Wszelka opinia na klatę :) Oczywiście się poprawi.

topic.

Może i moje zachowanie na forum nie należy do poprawnych. Lecz czasami tak bywa.

To nie caznass jest tutaj podmiotem on poprostu wstawił oferte sponsoringu Kreta :)

Ps: Kto na pga spierdzielał też ciekawy jestem ^^

Tak MKS Cannzas* :D Jestem pośrednikiem Tomka. Zgadza się.

Opublikowano

Polecam, miałem okazję grać na kilku serwerach i były bardzo stabilne.

Ps. Współczuję sponsorowanych niewypałów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...