Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny sponsor serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferta profesjonalnego sponsoringu 

o Mnie :

Sponsoringiem zajmuję się w sumie od 2011 roku z przerwami.

Od roku aktywnie sponsoruję projekty.

Szukam osób dojrzałych emocjonalnie, odpowiedzialnych. Osób, które będą sumiennie wykonywać swoje działania oraz myśleć pozytywnie.

Co oferuję?

-VPS do skończenia prac nad serwerem + później do prac nad aktualizacjami, zmianami na serwerze itp (żeby nie testować wszystkiego na żywo przy graczach tylko wcześniej sprawdzić samemu i wyeliminować błędy/nianieść poprawki)
-kila dni przed startem dostaniesz serwer dedykowany na którym możesz zrobić np bete, maszyna którą oferuję wytrzyma spokojnie 1000 graczy online, a jeśli serwer zdobędzie większą popularność nie ma żadnego problemu z tym, by ulepszyć sprzęt od zaraz (bez zmiany IP)
-oferuję własny hosting pod www
-oferuję strone WWW z systemami płatności dotpay i paypal (strona ma admin panel a w nim między innymi historia zakupów, statystyki zarobków z dnia/tygodnia/miesiąca)
-jeśli zdecydujesz się korzystać z mojej strony www, to masz wybór na chwile obecną około ~25 różnych layoutów, jeśli serwer będzie będzie zarabiał sam na siebie + zostanie coś, nie będzie problemu z tym, by zamówic u kogoś zrobienie indywidualnego layoutu strony
-oferuję własny hosting pod forum
-oferuje forum IPB
-oferuję kupno domeny *.pl
-podział % do uzgodnienia na GG
-VPS / DEDYK który oferuję jest w 100% gotowy do uruchomienia serwera Metin2 wystarczy wgrać tylko pliki serwerowe i bazy danych(serwer mysql, liby, software'owy firewall itp - wszystko jest zainstalowane)
-zastosowany sprzętowy i software'owy firewall zapewni 100% ochorony przed atakami różnego typu
-oferuję pomoc w reklamie (metin2list + ich fanpage, youtuberzy)
-jeśli przejdziesz pozytywnie "test umiejętnośći" oferuję także technika, który może Ci co nie co pomagać przy serwerze (oczywiście nie będize on odwalał za Ciebie całej roboty...)
-TeamSpeak3 - tu bywa różnie, może się uda załatwić, niczego nie obiecuję
-oferuję prosty ale za to bezproblemowy, skuteczny i działający autopatcher działający we wszystkich środowiskach windows xp/vista/7/8 nie wymagający żadnych frameworków itp
-oferuję hosting pod patchera
-posiadam 3 różne hostingi gdzie będzie można zuploadować klienta, dzięki czemu ludzie ściągną go szybko i bezproblemowo (łącza hostingów to 100mbps, 200mbps oraz 1gbit)

Czego wymagam?

-realnego myślenia
-kultury
-umiejętności w tworzeniu serwerów mt2
-poświęcenia i starannośći
-możliwie jak najbardziej skończonych plików  

Kontakt :

PW na MPC bądź GG 41460778

Opublikowano

Polecam krecika,ponad rok współpracy :)

Najlepszy kontakt,uczciwość 100%,zaufanie.

Lepszego człowieka nigdy nie spotkałem.

Shagguś.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Oczywiście polecam, tylko mam jedno pytanie które mnie trapi.

Czym się różni profesjonalny sponsoring od zwykłego? Da się jakoś profesjonalnie nacisnąć przycisk "kup" i zrobić przelew? :D

0VPaRnd.png

Opublikowano

Oczywiście polecam, tylko mam jedno pytanie które mnie trapi.

Czym się różni profesjonalny sponsoring od zwykłego? Da się jakoś profesjonalnie nacisnąć przycisk "kup" i zrobić przelew? :D

Wydaje mi się, że tak. Tak naprawdę ja tutaj w tym wszystkim jestem pośrednikiem. Tomek(Kretovski) sponsoruje serwery od dobrych 3lat. Nikt o nim złego zdania nie powiedział. Sam mogę również wystawić mu opinię, która jest rzetelna. Wywiązuje się z wypłat. Ma stabilne maszyny. Tak wyszło, że współpracujemy ze sobą konkretnie. Mogę nazwać go jedno znacznie profesjonalną osobą pod każdym względem. Jeżeli myślisz, że sponsorowanie ogranicza się do kliknięcia "kup dedyka" to się mylisz. Z naszej strony zapewniamy to co jest napisane w naszym ogłoszeniu. Jesteśmy jak najbardziej profesjonalnym zespołem.

Opublikowano

Oferta krótka i na temat.

Co do samej osoby mam bardzo wiele miłych słów. 

Najbardziej podoba mi się w nim to, że potrafi mimo przeszkód dążyć do celu, a przy tym bardzo się stara; czasem poprawie coś kilkaset razy. 

Oprócz tego jest to osoba doświadczona, miła i uczciwa. Myślę, że jest jednym z lepszych sponsorów na rynku.

Życzę powodzenia i pozdrawiam, 

Opublikowano

Krecik jest spoko... Zaufana osoba,dobre maszyny,ogólnie pełna profeska. Wspólpracuje z nim około 6-7 miesięcy i ani razu nie było z nim problemu. Jedyna wada pana Kreta jest to że ma robote i kontakt z nim jest najlepszy tylko po nocach,ale i tak gorąco polecam.

Pozdrawiam RysieQ

Opublikowano

Polecam serdecznie tego pana idzie się z nim dogadać w 100% mimo iż mój serwer nie wypalił pomimo 2 dni, które stał, a ja nie miałem czasu by to prowadzić to zapytałem go czy w przyszłości mogę się jeszcze zgłosić kiedy będę miał czas i chęci, a on że nie ma sprawy. Bardzo spoko i ogarnięty sponsor ;). POLECAM!

Opublikowano

Polecam Miałem okazję współpracować.

@Współpracujesz jeszcze z Gumisiem i FlouGimbem?

Sorry,but technikum.Co tam asek piekarzu ?  :unsure:

@top. Polecam.Wszystko co ode mnie wychodzi ZAWSZE będzie u właśnie jego.

Opublikowano

Sorry,but technikum.Co tam asek piekarzu ? :unsure:

@top. Polecam.Wszystko co ode mnie wychodzi ZAWSZE będzie u właśnie jego.

To ze jestes jakos ledwo w technikum nie oznacza ze nie jestes juz gimbem.

Jak ktos to kiedys pieknie ujol. Gimbus to nie wiek to stan umyslu.

Ps.jaka piekarnia.

@Jaka jest max cena jaka przeznaczacie na sponsoring

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

To ze jestes jakos ledwo w technikum nie oznacza ze nie jestes juz gimbem.

Jak ktos to kiedys pieknie ujol. Gimbus to nie wiek to stan umyslu.

Ps.jaka piekarnia.

@Jaka jest max cena jaka przeznaczacie na sponsoring

To zależy. Jeżeli serwer jest stabilny i zarabia na siebie. Czemu nie ?

Opublikowano

Nie polecę z kilku powodów. Pierwszy to brak kultury w innych działach forum. Drugi to fakt, że słowo profesjonalizm jest przeciwieństwem do tego co wrzucasz na forum nie potrafiąc wytłumaczyć najzwyklejszych rzeczy dotyczących wstawki. Nie potrafisz nawet uruchomić gotowego SF. Wiele oferujesz, a niewiele możesz dokładnie mówiąc całe możliwości ograniczają się do wyłożenia kasy (to może każda osoba). Posiadasz SF projektów do których miałeś dostęp i przykładowo mi by się nie podobało, gdyby moje SF wylądowało w takim temacie jak ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/1310438-udostepnie-pliki-serwerowestronepsdki/
I ostatni - najważniejszy - liczna konkurencja pozwala na wybranie dowolnej innej osoby, która oferuje więcej.

PS. Każdy potrafi komuś za plecami d*** obrabiać, natomiast niewielu potrafi to powiedzieć prosto w twarz. Obrobiłeś tyłek Nitro za plecami, oczywiście zostałeś i zostaniesz zlany, bo nie zostaniesz w ten sposób wypromowany na YT, by móc oferować później swoja pro reklamę serwerów Metin2 za hajs. Jeden już był taki do przodu i spierdzielał ostatnio z PGA.

Edit. Dis, ta pipka spierdzielała z imprezy wewnętrznej. Pewnie bonusy do defa mu się skończyły i zastosował ruch taktyczny w tył. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...