Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopia World of tanks

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz ile było takich gier? Wszystko upada po kilku tygodniach. Z podróbek WoT'a WT najdłużej się trzyma.

Opublikowano

Zarejestrowałem sie i postanowiłem zagrać :

Pierwsze cos sie rzuca w oczy to żałosny i mizerny interfejs . Po drugie mierne serwery logowanie trwało 10 min .

No może cos o samych czołgach , mianowicie są prezentowane w garażu który za każdym razem sie pobiera .... i nie ładujące sie tekstury ....

Dalej nie mogłem kontynuować z powodu braku tekstur (serio) , przy próbie wywołania czegokolwiek wiesza sie .

PORAŻKA

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jedyny wypał jakiejkolwiek kopii wota to Armored Warfare, nie do końca kopii ale trochę wota jest w nim. Wiele graczy będzie w to grało ze względu na grafikę.

np ja , czekam z niecierpliwością :D

poza tym to taka podróbka WoT'a że firmę która się zajmowała ta grą dawno wykupiło WG

Opublikowano

Jedyny wypał jakiejkolwiek kopii wota to Armored Warfare, nie do końca kopii ale trochę wota jest w nim. Wiele graczy będzie w to grało ze względu na grafikę.

A wiecie, że WarGaming maczało swoje palce w tej produkcji? Przecież to rosyjska gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...