Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Tut|Jak Zrobić Dobrą Sure Wp?

kaled41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

_______Wstęp______________

1.

Sura WP-Postać często nie doceniana połowa ludzi nie umie nią grać własnie po to stworzyłem ten poradnik aby pokazać jak nią grać :) pośtac typowo pod PvM(Player Vs Mob)

dzięki skillami takimi jak strach itp jej siła leży w incie (inteligencji) czyli obrażenia magiczne oraz siłe ataku z broni przez co jest doskonała pod expa i pvp (rozproszenie PvP)

opis sury od twórców gry

Sura to wojownicy, którzy posiedli magiczne moce w momencie gdy zdecydowali się wyhodować Demoniczne Nasienie na swojej ręce. Dlatego właśnie są niepokonani w walce wręcz lub w niszczeniu wroga na odległość za pomocą magii.

Jako wynik poświęcenia tym zdolnościom, mają możliwość rozwijania swoich zaklęć ofensywnych oraz wspomagających.

Jak Dawac skille?

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Pod PvM

1. Czarowane Ostrze

2.Smoczy Wir

3.Zbrojka

4.Strach

5.Palec

6. i zostało tylko "Rozproszenie"

PvP

1.Czarowane Ostrze

2.Palec

3.Smoczy Wir

4.Rozproszenie

5.Zbroja

6.Strach

PvM i Pvp

1. Czarowane Ostrze

2.Smoczy Wir

3.Zbroja

4.Palec

5.Strach

__________________________________________________________________________________________________Staty

________________________________________________________________________________________________________

1. jedziemy tak

1Wit(witalnośc) 2 Int(Inteligencja)

to najlepszy build pod pvp i exp

Eq

na początku do 30lvla może byc słabe +4 5 6 narazie zarabiamy i nie wydajemy kasy jeśli nie możemy kupujemy na allegro polecam grać na starych servach bo tam te 1kk to pare zl a ułatwi gre :)

można tez kupic z is ale na tym lvlu nie polecam

dalej kupujemy fms 20sr +9 lub robimy ostacznie 15+ sr

dalej zbroja z bonem hp jak ktos chce ale kd wita +2 musi byc

buty z hp 500 przynajmniej moze byc bon do przeszywy/kryta

wbijamy 35lvl i robimy boja to chyba nie problem następnie szukamy PT na bo lub sami expimy z buffem

naszyjnik to samo co buty moze byc bon do kryta

reszte nie musimy ruszac ale eq ma byc +56 7 8 9 mowie o tarczy chełmie potem zrobie aktulizacje

Ok z 40lvl dobilismy dalej możemy sami probować jednak polecam do 48lvla expic w pt Ok z tego expa mamy "Zęb Orka"zaliczamy misje

reszte dropu seelamy ale eq dla sury zostawiamy Abs chowamy do Magazynu i jakąs zbroje zastepczą bijemy metki i zarabiamy z 2kk

KK (1 milon) Kupujemy zbroje na 48lvl przynajmiej 500 hp+ i 6 ma byc lub wiecej tarcza 41lvl dośc tania wiec o +5/6 nie bedzie problem

czasami z metkow dropi 45lvl to mozemy robić sami inwestujemy w chelm 41lvl z +4 przynajmniej i coś na trute w nim expimy sami z buffem o

gdzie expic? ok mamy 50lvl kupujemy zbroje 54lvl i idziemy z ludzmi do dt wbijamy mglista na +6/7 dalej mamy zbroje

Konieczne kd +3 do zbroi i fmsa .

podobnie jak woj czyli

1-5 pieski i wilki po 4lvlu z mieczem+3 na nieb wilki

5-10 wilki nieb i dziki

10-15 niedzwiedzie tygrysy z jakims juz eq jak ma sie :) i grizzly niedzwiedzie

15-18 lurujemy sobie tygrysy itp

18-23 zaprzy

23-30 dzikusy itp

30-35 orki zwykle

35-40 bo

40-50 do 45lvla pt na bo dalej solo z buffem

50-55 swiątynia lub dt v1 z lepszym eq

55-60 v1 szpony

60-65 mozna do v2 isc na początek z buffem

65-70 coraz wiekszy lvl tym wiecej lurujemy

70-75 szpony na końcu po trochu i coraz wiecej

75-80 szpony full spot

80-85 red las

85-99 grota :)

to tyle aktulizacja pozniej :)

Ostatnia Atkulizacja

2010-04-17

a i widze że ludzie czepiają sie ort bo nie pisze z polskimi znakami ż ć itp poprostu nie lubie sie pieprzyć z nimi pzdr i jak pisze to moja

sprawa

Opublikowano

było wiele razy niewiem czy głównie o WP czy o surce ale wiem ze bylo jak znajde dam link^^

DAJ MINUSA

Opublikowano

było wiele razy niewiem czy głównie o WP czy o surce ale wiem ze bylo jak znajde dam link^^

DAJ MINUSA

nigdy to samo nie było sam to pisałem nie nabijaj postów sobie tylko dawaj odrazu linika

Opublikowano

DAJ MINUSA

nigdy to samo nie było sam to pisałem nie nabijaj postów sobie tylko dawaj odrazu linik

Edit sry za 2x :P

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/47137-kompendium-klas/

LUB :

http://www.mpcforum.pl/topic/78898-tut-jak-stworzyc-pro-wojownikasureninjeszamana/

A Tu gdzie expić :

http://www.mpcforum.pl/topic/57652-poradnikgdzie-expic-i-drop/

Było jak widać wiele razy prawie zawsze to samo

Opublikowano

Nie wymieniłeś statów dla surki.

Build pvm mi się trochę nie podoba ale dobra, bo moim zdaniem zależy od tego kto na co się nastawia. Jeżeli na dt to zamiast strachu o wiele lepiej jest mieć paluch, bo tak szybkośc zabijania łuczników jest najważniejsza.

A do pvp tylko i jedynie : czarowane > paluch > wir > rozproszenie, dawanie zbroi to jakiś non sens wybacz ale w pvp na nic się nie zda te o 100 obrony więcej. =P

3+/5

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wymieniłeś statów dla surki.

Build pvm mi się trochę nie podoba ale dobra, bo moim zdaniem zależy od tego kto na co się nastawia. Jeżeli na dt to zamiast strachu o wiele lepiej jest mieć paluch, bo tak szybkośc zabijania łuczników jest najważniejsza.

A do pvp tylko i jedynie : czarowane > paluch > wir > rozproszenie, dawanie zbroi to jakiś non sens wybacz ale w pvp na nic się nie zda te o 100 obrony więcej. =P

3+/5

dziei za rade poprawie :)

Opublikowano

Nie znasz się za bardzo na Wepku ?:)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...