Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4Tech Bloody Terminator TL8 AVAGO 9800 | Problem :/

iVecti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie nową myszkę (A4Tech Bloody Terminator TL8 AVAGO 9800) gdy ją pierwszy raz podłączyłem zainstalowały się sterowniki (te ogólne, żeby myszka wgl działała) włączyłem minecrafta, wszystko dobrze działało (quadra, triple, double) później chciałem zmienić dpi, więc pobrałem oryginalne sterowniki ze strony bloody, zainstalowałem je i włączyłem ten program. pokazało mi się core 1, core 2, core 3 i core 4. kliknąłem w core 2 bo chciałem zobaczyć co się stanie nagle nie mogłem ruszać myszką, coś się ladowalo i po chwili już mogłem. tak samo kliknąłem w core 1 i tez nie mogłem ruszać, załadowalo się było ok. wszedłem w zakładkę button chyba coś tam kliknąłem przez przypadek, ale sam nie wiem. :/ później wszedłem w zakładkę sensivty nic nie ogsrnialem, więc wyłączyłem ten program, wszedłem w minkrofta i okazało się, że nie działa ani quadra, ani triple, ani double :/ + wcześniej zmieniały mi się kolory na scrollu, a teraz na tej łapce (logo bloody)

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś tą myszkę to miałeś płytę na 100% w pudełku od myszki. Czemu ściągałeś ze jakieś strony, skoro miałeś płytę? Nie masz dysku dvd może. Ale skoro już masz te ustawienia do tej myszki to spróbuj w tych ustawieniach znaleźć opcje "Przywróć ustawienia domyślne" albo "Zresetuj ustawienia". Coś takiego na pewno jest w tym programie więc jak to znajdziesz i zamienisz to powinno z powrotem zadziałać. Spróbuj i powiedz czy znalazłeś czy nie. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...