Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile to jest warte?

płyta główna Asus P5Q Pro

procesor intel core 2 quad Q6600 rewizja G0 SLACR MALAY

chłodzenie Freezer Xtreme

dzięki

Opublikowano

Posiadasz / chcesz kupić (licytacja / kup teraz)?

Bo to wszystko zależy.

Jakbym kupował na allegro przez kup teraz dałbym ze 320zł

Na licytacji bym nie kupił, bo dojdzie gdzieś do 360zł, a za tyle już nie warto.

Gdybym chciał sprzedać wystawiłbym na licytację od 100zł.

@down

Lepiej dać od 100zł, bo więcej osób zauważy i zacznie licytować od początku ;p

Opublikowano

Posiadasz / chcesz kupić (licytacja / kup teraz)?

Bo to wszystko zależy.

Jakbym kupował na allegro przez kup teraz dałbym ze 320zł

Na licytacji bym nie kupił, bo dojdzie gdzieś do 360zł, a za tyle już nie warto.

Gdybym chciał sprzedać wystawiłbym na licytację od 100zł.

@down

Lepiej dać od 100zł, bo więcej osób zauważy i zacznie licytować od początku ;p

posiadam i chce sprzedac. cena powinna być raczej wyższa bo od jakiegos czasu przegladam aukcje i ta plyta glowna pewnego razu poszla za 200 zl

http://allegro.pl/asus-p5q-pro-bcm-jedna-z-najlepszych-pod-quad-i4548527682.html

procesor za okolo 150 zł, bo dobrze sie kreci i jest rewizji g0

chlodzenie jest bardzo dobre a nowe kosztuje okolo 140 zl, wiec jest warte z 80 zl

wiec raczej sprzedam to za 430 zl

Opublikowano

posiadam i chce sprzedac. cena powinna być raczej wyższa bo od jakiegos czasu przegladam aukcje i ta plyta glowna pewnego razu poszla za 200 zl

http://allegro.pl/asus-p5q-pro-bcm-jedna-z-najlepszych-pod-quad-i4548527682.html

procesor za okolo 150 zł, bo dobrze sie kreci i jest rewizji g0

chlodzenie jest bardzo dobre a nowe kosztuje okolo 140 zl, wiec jest warte z 80 zl

wiec raczej sprzedam to za 430 zl

ostatnio poszedl taki sam q6600 za lekko ponad 100 wiec nie wiem gdzie ty 140 wziales, moze na licytacji do takiej kwoty dojdzie

moze 400 na licytacji wezmiesz, ale z kup teraz ciężko 

­

Opublikowano

ostatnio poszedl taki sam q6600 za lekko ponad 100 wiec nie wiem gdzie ty 140 wziales, moze na licytacji do takiej kwoty dojdzie

moze 400 na licytacji wezmiesz, ale z kup teraz ciężko 

patrze na kup teraz i najtaniej znalazłem ten procesor za 150zl

Opublikowano

Nie wystawiaj kup teraz. Na licytacji stare sprzęty osiągają znaczne większe kwoty. Tak rośnie zainteresowanie. Płyta jest niezła, nie zobaczyłem, że tyle warta. Więc 200zł za płytę, 130zł za procesor i z 70 za chłodzenie. Wystawiłbym licytację od 200zł. I tak dojdzie wysoko, gdzieś do 450zł. Jak nie wierzysz to ustaw cenę minimalną.

@vance14

W domyśle stare = używane ;p

A potrzebujesz może płyty głównej i procesora? Skompletowałem 775 i mam starą 478 i pentiuma 4 2.8ghz ;p

Jak coś to handel załatwimy w dziale / allegro, żebym warna za to nie dostał ;p

Opublikowano

Nie wystawiaj kup teraz. Na licytacji stare sprzęty osiągają znaczne większe kwoty. Tak rośnie zainteresowanie. Płyta jest niezła, nie zobaczyłem, że tyle warta. Więc 200zł za płytę, 130zł za procesor i z 70 za chłodzenie. Wystawiłbym licytację od 200zł. I tak dojdzie wysoko, gdzieś do 450zł. Jak nie wierzysz to ustaw cenę minimalną.

stare? niedługo bede kompletowac komputer na podstawke 478 :D jako komputer do internetu

wystawie to za jakis czas i zobaczymy ile za to dostane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...