Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

propozycje mmo rpg

lolipop10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;) szukam jakiegos mmo rpg I licze ze mi doradzicie ;p zalezy mi na :

Systemie pvp (gram dla pvp)

Jak sie domyslacie skoro lubie pvp to niechce gry gdzie bede musial sporo expic ;p

Nie za duze wymagania sprzetowe bo nie mam zbyt dobrego sprzetu ;(

Fajnie by bylo gdyby byla po polsku ;p

Lubie gry z targetem ale nie obowiazkowo

Nielubie laleczkowej/ cukrowej grafiki jak np w neverwinter

Odpada metin, lineage, wow, tera, shayia, wulin, gry pay to win I gy gdzie trzeba duuuuzo expic jak np lineage. Chyba ze podacie latwiejszy serwer prywatny ;D

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Nielubie laleczkowej/ cukrowej grafiki jak np w neverwinter

Rypłem takiego FacePalma że aż głowa boli od godziny ...

co do tematu to raczej nie znajdziesz takiej gry na Globalach, bo wszedzie trzeba poświecić ten miesiac - dwa na to by wbić cap lvl i zrobić eq pod pvp. 

Idz sobie na privy gdzie dostajesz cap lvl i eq tego raczej szukasz, a gdzie to ci nie powiem bo i gier jak i privow do nich jest multum wystarczy sobie poszukać nawet na tym forum gdzie masz pełno priv serwerow ale ty wolisz napisać temat z dupy i czekać aż ktoś się nad tobą zlituje i poda ci wszystko na tacy ... 

76561198013232167.png

Opublikowano

miesiąc/dwa to nie jest problem. pisałem że np lineage odpada BO TAM TRZEBA W PIZDU expić więc nie rozumiem o co Ci chodzi. z resztą nie prosze o życiowe porady tylko o jakąś konkretną propozycje gry więc prosze czytaj ze zrozumieniem :) żegnam

18438724560545478762_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...