KiHyeon Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cześć. Zastanawiam się z czego dropią różdżki i dynie na SG. Zabiłem już trochę Best Kapitanów i nic mi nie dropło. Pytanie kieruję do graczy znających SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dynie lecą z mobów a różdżki z Metinów (im większy lv. metina tym większa szansa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiHyeon Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czyli sytuacja taka sama jak na Pl'u ? Bo to jednak inni twórcy gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ljx Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dynie lecą z mobów a różdżki z Metinów (im większy lv. metina tym większa szansa) Bzdury. Wszystko dropi z mobów i nie wprowadzaj ludzi w błąd. exModerator Metin2 | exModerator DOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiHyeon Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Właśnie tak myślałem jak z rękawicą tyle bossów ubiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ljx Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Właśnie tak myślałem jak z rękawicą tyle bossów ubiłem... Z mobów masz większą szansę na różdżki, ale i dynie też dropią. U mnie wygląda to tak 30:1 w ciągu 3h tylko expiąc. Znajomy za to większość dyń, ale bije również metiny. exModerator Metin2 | exModerator DOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiHyeon Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki, poszedłem na BO i z jednego spota różdżka + dynia Co prawda z rękawiczką, ale mimo wszystko ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeQuiet Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Z mobów masz większą szansę na różdżki, ale i dynie też dropią. U mnie wygląda to tak 30:1 w ciągu 3h tylko expiąc. Znajomy za to większość dyń, ale bije również metiny. jezeli sie nie myle to jest podział lvlowy, na niskich łatwiej dynie a na wysokich o różdżkę albo na odwrót :P http://www.mpcforum.pl/topic/1070759-lista-cyklicznych-eventow-na-metin2-sg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.