AlpenTogunner Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Siemka niedługo będą święta i będzie przecena na CS GO. Ta gra bd chyba za 2 euro czyli że jeżeli kupię sb PSC za 20 zł i dodam CS GO do koszyka i zapłacę bez doładowywania konta steam to odblokuje mi się rynek steam po miesiącu czy nie ? Bo kiedyś kupiłem Dead Island na allegro wpisałem kod z pudełka z grą i po miesiącu mi nie odblokowało rynku steam więc jeżeli kupię CS GO za 2 euro nie doładowywując konta steam to odblokuje mi rynek czy nie ? Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 odblokuje Odnośnik do komentarza
MatrixXHardcore Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Siemka niedługo będą święta i będzie przecena na CS GO. Ta gra bd chyba za 2 euro czyli że jeżeli kupię sb PSC za 20 zł i dodam CS GO do koszyka i zapłacę bez doładowywania konta steam to odblokuje mi się rynek steam po miesiącu czy nie ? Bo kiedyś kupiłem Dead Island na allegro wpisałem kod z pudełka z grą i po miesiącu mi nie odblokowało rynku steam więc jeżeli kupię CS GO za 2 euro nie doładowywując konta steam to odblokuje mi rynek czy nie ? Po zakupie gry kupisz coś na rynku i będziesz miał go na zawsze (lub po kilku latach jest na zawsze) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.