Micek16 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Siemka pobrałem paczkę BR3ND włączam konsolę i tu pisze, ze mam czekac 10 sec, nagle wyjebało błąd, że chyba mam za mało miejsca czy coś - nie wiem. Macie tu ss, prosze o pomoc! SS: http://scr.hu/31ph/1ya6y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looken Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mogę ci napisać że też używam paczki Br3nda i wyskakuję mi ten sam problem że zwiększyć pamięć, ale ten błąd pod tym hmm.. nie znam go, mi się nie wyświetlił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @Looken bardzo pomocna odp! dzięki! wie ktoś może jak to naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil111 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 z tego co wiem to w najnowszym spigocie jest cos z polityką prywatnosci mojang (czy jakoś tak) aby ominąć ten błąd wyłącz serwer a następnie wejdź w plik eula, a nastęnie zmien w 3 linijce eula=false na eula=true powinno pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looken Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @diil111 ale tam niema błędu związanego z eula, to problem z silnikiem, spróbuj pobrać i zastąpić aktualnego bukkita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FallingCookie Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Wklej tu zawartośc pliku wsadowego, zedytuję go żeby wszystko działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FallingCookie Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam, chciałbym wam przedstawić nowe forum dotyczące gier i nie tylko. xxx gramy-razem.tk gramy-razem. tk xxx A ty wykurwiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @FallingCookie Ale jak pliku wsadowego, co niby.. ? Problem jest z tym, że coś jest najebane z ramem czy cokolwiek! Miałem już kiedyś taki problem i nie pamiętam rozwiązanie na niego, ale to na pewno nie wina spigota czy bukkita..@Edit Zmieniłem z spigota na bukkita to mi takie coś wyrąbało: scr.hu/31ph/z7a1f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Whodzisz w ten co otwierasz serwer -> Prawy przycisk myszy -> Otworz za pomocą ... (notepad ++ , sublime text itp) i wklejasz coś takiego: @ECHO OFF SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit-1.2.3-R0.1.jar PAUSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil111 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @M4JST3R no wiesz ale on juz uruchomil konsole i spigota więc to so napisałes mija sie z celem bo kazdy wie jak ma wyglądać startowy plik @top a próbowałeś zwiększyc max ram? albo zmieniac wersje javy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @diil111 probowalem zwiekszyc/zmniejszyc ram i bezskutku co do zmieniania wersji to nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil111 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 to spróbuj zmienic jave, i edytuj to u góry bo zaraz warna od kogoś dostaniesz za duble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCinekxMC Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wykup więcej ramu :P Albo zmień hosting ----------------------------------------------------------------------------- Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p ----------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 @xCinekxMC wyjdź, jak nie umiesz czytać. serwer stoi na moim kompie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCinekxMC Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Słaby komp ...... ----------------------------------------------------------------------------- Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p ----------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FallingCookie Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 To wklejasz zawartośc swojego pliku .bat czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 @FallingCookie Proszę: @ECHO OFF SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar spigot.jar PAUSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FallingCookie Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 @ECHO OFF SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" java -Xmx1024M -Xms1024M -jar spigot.jar PAUSE Dobra, teraz zamień wszystko co masz w pliku .bat na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 @FallingCookie takie coś mi wyszkoczyło ;// http://scr.hu/31ph/jfaaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 tradycyjny @ref :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek16 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.