RiXo255 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witajcie. Jak w temacie Sponsorując serwer MC Może już niektórzy widzieli, aktualnie prowadzę projekt nowego serwera MC, który jest w trakcie budowy... Ale również chciałbym za sponsorować komuś serwer VPS. Jakie mam spełniać kryteria ?? Proste, napisz mi na Meila, podanie jaki serwer chcesz otworzyć, ile slotów, jakie Autorskie Pluginy będą się znajdowały i inne bardzo istotne informacje, które przekonają mnie, że akurat Ciebie wybiorę. Podania proszę składać na [email protected] Będę tylko rozpatrywał te podania, które będą schludnie napisane i zawierał bardzo istotne informacje, na temat serwera.. W zamian co będę oczekiwał... Rangi [sponsor] % z zysków z IS, który oczywiście również proszę przedstawić mi w podaniu.... Podania proszę składać do Niedzieli (02,11,2014r.) godziny 15:00 Pozdrawiam RiXo. Odnośnik do komentarza
AsherTivi Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Koleś kradnie pluginy. Radzę do niego nie pisać. Odnośnik do komentarza
XayanixXD Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 VPS? Nie nadaje się do MC. Odnośnik do komentarza
Blezur Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zakaz sponsoringów na MPC. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.