Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Launcher'em S.K.I.L.L

kliq1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż pobrałem S.K.I.L.L.A. i niestety dochodzi do jakiegoś momentu pobieranie i staje oraz wyskakuje błąd.

Reinstall nie pomaga niestety.

Błąd w załączniku.

Proszę o pomoc.

post-1044164-0-84678400-1414663130.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki masz internet z błędu wynika, że nie można pobrać pliku gdyż utracane jest połączenie z internetem. Zerknij też czy czasem nie masz włączonej zapory lub antywirusa

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Wyskakuje ci cały czas ten sam błąd?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Raz mi się nie pokazał to pobierałem pobierałem. Wyłączyłem później włączyłem i wróciło do poprzedniego stanu i znów się pokazuje

Opublikowano

Może poproś jakiegoś znajomego jeżeli gra w skilla żeby ci go zgrał lub napisz do suportu. Mi się wydaje że coś jest nie tak z łączem internetowym bo błąd oznacza że tracisz polaczenie z Internetem i gra nie może się pobrać

hjbu.jpg

Opublikowano

Gram codziennie w gry online i ping mam około 30 więc nie powinno być problemu ;)

To mały ping.

Spróbuj bez reinstalacji najlepiej w nocy zaktualizować grę skoro livebox to pewnie masz obciążone łącze za dnia dość sporo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...