Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, mam do Was pytanie, otóż postanowiłem zakupić nowe słuchawki - mam budżet do 160 zł i kompletnie nie wiem co wybrać :/

Najlepiej jak :

- Słuchawki będą bezprzewodowe (chociaż przewód nic nie wadzi)

- Będą posiadały jakiś DOBRY mikrofon

- Będą wygodne

- Dobry dźwięk

Macie jakieś propozycje co do takowego sprzętu?

Opublikowano

do 160 zł będzie ciężko, ale bardzo odradzam bez przewodowe. Niema słuchawek bez przewodowych, które miały by dobrą jakość dźwięku. Technologia idzie do przodu, ale nie jest to jeszcze taki poziom.

Również z mikrofonem będzie ciężko. Pierwsze co mi przychodzi do głowy to Creative Fatality Gaming HS-800. Jednak nie jest to nic rewelacyjnego.
Nic lepszego w tej cenie nie przychodzi mi do głowy. Jeśli może to być doczepiany mikrofon to może Superluxy HD 681 lub HD 668B (obie pary są średnio wygodne, ale pady można wymienić) + ZALMAN zM-MIC1.

Opublikowano

Kurcze, nie ma takich słuchawek by dźwięk był okej i miały od razu mikrofon wbudowany? Bo w innym przypadku trzeba trochę kombinować z mikrofonami...

Opublikowano

Tyle, że mikrofon od zalmana to trochę kupa. U mnie sprawował się źle.

Bez boosta nie było nic słychać, a z boostem strasznie szumiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...