Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunwell, zarobek (totalny nieogar)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zacząłem grę na sunwellu :D Chciałbym się dowiedzieć jak tam zarabiać :D Prosiłbym o dokładne wytłumaczenie/linki do tutów etc. etc.

Jestem kompletnie nieogarem w wowie :D Zrobiłem shadow preja ale teraz będę zaczynał grę z kolegą (będę grał dudu resto).

Jakie profki wybrać? Tailoring + Herbalism? Czy dudu resto może nosić mail armor czy clothy? Dzięki za pomoc!

Opublikowano

Tailoring i herbalism całkiem fajne, zarabiać właśnie na profesjach i robić daily questy :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Czy to prawda, że kiedy mam tailoring to leci więcej clothów(materiałów)? Za daily dostaje tylko po 7g :P Nie wiem o jakich 100-150 mówisz :D Wytłumaczysz?

Opublikowano

Pierwsze słyszę czymś takim zawsze leci tyle samo clothów, zawsze jest okreslony loot przy mobie najczesciej 2-8

giphy.gif

Opublikowano

Dudu = leather . Polecam Ci zrobić jc na paru postaciach i od 400 skilla możesz brać daily q za które dostajesz 100-150g . 

Możesz powiedzieć o co chodzi z tymi daily za które dostaje się 100-150g :D?

Opublikowano

Za daily w jc dostajesz tokena jednego za którego możesz kupić Dragon's Eye czy jakoś tak ( do robienia tych lepszych jc-kowych gemów ) . Sprzedajesz to no ah i tyle .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

sprzedawać copper ore czy bary?

To co ci sie bardziej oplaca ;f to co drozsze

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...