Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opcja Sell back powróciła

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dla tych co jeszcze nie wiedzą można już sprzedawać nie potrzebne rzeczy, zarówno z inboxa jak i inventory uwaga wszystkie!! nawet te czapeczki i plecaki z urodzin i inne badziewia, ja sprzedalem w sumie samego dziadostwa na 1 miln GP.

782131414612202389651.jpeg

544291414612202389651.jpeg

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Dzięki opcji sell back mam 730k GP na koncie, 300+ kluczy z low kont i 4,3kk GP na low kontach które trzeba wylevelować.

Brat posiada teraz 300k gp i ponad 130 kluczy.

Jak tu nie kochać nexona ? :D

Inna sprawa że teraz dzieci będą biegać z full speedem i dualami przez rok :/

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Cieszcie się cieszcie a tak jak mówisz wszyscy duale speedy gratuluję nexon mózgu teraz zobaczycie jak się gra ja mam rangę platynę co świadczy że trochę na tą grę wydałem bo gdybym wiedział że stanie się co się stanie to bym nawet złotówki na to g.... nie wydał.

Opublikowano

Cieszcie się cieszcie a tak jak mówisz wszyscy duale speedy gratuluję nexon mózgu teraz zobaczycie jak się gra ja mam rangę platynę co świadczy że trochę na tą grę wydałem bo gdybym wiedział że stanie się co się stanie to bym nawet złotówki na to g.... nie wydał.

Na snd takiego problemu nie ma <3 <3

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dzięki opcji sell back mam 730k GP na koncie, 300+ kluczy z low kont i 4,3kk GP na low kontach które trzeba wylevelować.

Brat posiada teraz 300k gp i ponad 130 kluczy.

Jak tu nie kochać nexona ? :D

Inna sprawa że teraz dzieci będą biegać z full speedem i dualami przez rok :/

Co do tych kluczy , to skad je masz? ;p bo za gp chyba nie idzie kupowac , a moze nie widze o_0

jeszcze taki male pytanie - SPrzedawac? heh http://screenshooter.net/3652238/hmejeun  ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

bezsensu to jest ! Nie wiem na c**j mi milion gp jak mam wszystko dawno na perma... Teraz biedaki beda latały w fullspedach i bronmi za nx, a nie wydali nawet 1/4 tego co ja. Gracze nx tylko traca na tym wszystkim tak samo jak nexon, bo nie ma sensu juz kupowac nx jak wszystko mozna miec za gp. A milion szybko sie nie skonczy ... o.O 

Opublikowano

Co do tych kluczy , to skad je masz? ;p bo za gp chyba nie idzie kupowac , a moze nie widze o_0

Kluczyki mozna kupic normalnie a nawet giftać :D

Wchodzisz w sklep ten za nx wpisujesz w wyszukiwarke "ghost" i wyskakuje klucz za nx i GP i giftasz/kupujesz :)

Nie sprzedawaj ! 180K dostaniesz za niejedną broń ostatecznie dwie lipne.

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Wchodzisz w sklep ten za nx wpisujesz w wyszukiwarke "ghost" i wyskakuje klucz za nx i GP i giftasz/kupujesz :)

Da sie zarobic cos na tych kluczach ? Tzn kupujesz klucze, losujesz bronie czy cos i sprzedajesz drozej niz kupiles klucze ? Czy raczej na tym sie nie wyjdzie na + ? :)

Opublikowano

Da sie zarobic cos na tych kluczach ? Tzn kupujesz klucze, losujesz bronie czy cos i sprzedajesz drozej niz kupiles klucze ? Czy raczej na tym sie nie wyjdzie na + ? :)

Na pewno nie za każdym razem Jak ci sie wylosuje cos marnego na jeden dzień to nie dostaniezs wiecej niż 2k a za np SPECA lub MAX/Hauser itp Dostaniesz 4,5k o ile sie nie mylę 

W każdym bądź razie jakoś da się wyjść na plus 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie bawiłbym się w kupowanie kluczy i losowanie rzeczy żeby je sprzedawać bo to czysty hazard, a w hazardzie zawsze przegrasz.

W 100% zarobisz gdy będziesz giftać klucze z low kont.

Jeżeli chcesz się pobawić w kupowanie kluczy ze swojego konta to trochę Ci to przybliżę, jeżeli ze skrzynek poleci 66% rzeczy na tydzień to zarobisz.

Gdy kupujesz 15 kluczy to płacisz ~3800 GP  za klucz

Mi z kluczy głównie lecą spece i najemnicy a także złote wyposażenie:

Każdy spec na 7 dni to 7k GP

Każdy najemnik na 7 dni 4,6k GP

Złote kaski i maski na 7 dni 3,7k GP - Tutaj jesteśmy stratni :/

Kamizelka szturmowa 7 dni 4,9k GP - recon chyba droższy ale nie jestem pewien

Plecak na 7 dni 4,9k

Lecą też umiejętności których nie możesz sprzedawać.

Jeżeli będziesz mieć szczęście to poleci Ci skrzynka z wyposażeniem lub bronią a tam zarobek może sięgnąć od 25k (kamizelka na miesiąc) 40k (broń na miesiąc) do 150k ( jakiś perm )

Jeżeli nie korzystasz ze speców oraz wyposażenia typu kaski maski kamizelki bo masz własne to możesz na tym zarobić. Sprawdziłbym otwierając 100 skrzynek ale nexon musiał wszystko popsuć jak zwykle :/

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ogolnie pytam z czystej ciekawosci :P gp mi nie brakuje(1mln+),a i tak sa mi niepotrzebne ;) eq za nx warte prawie 4mln gp :D Widzialem cos na forum ze nexon ma dac gp rare za gp, ale nie wiem czy to prawda :P byloby to przegiecie fchuj... 

Opublikowano

Ogolnie pytam z czystej ciekawosci :P gp mi nie brakuje(1mln+),a i tak sa mi niepotrzebne ;) eq za nx warte prawie 4mln gp :D Widzialem cos na forum ze nexon ma dac gp rare za gp, ale nie wiem czy to prawda :P byloby to przegiecie fchuj... 

GP rare za GP ? o.O Mógłbyś jaśniej bo nie kumam o co loto xD

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

A ja szukam w sklepie za gp i nie moglem znalezc...  HEH Dzieki za info

1377531174-U173186.png

Opublikowano

GP rare za GP ? o.O Mógłbyś jaśniej bo nie kumam o co loto xD

sorry miało być nx rare :D chodzi mi o te p90tr se, sopmody czy black magnumy :P moj blad ! 

Opublikowano

Nawe tak nie piszcie. Jak dla mnie to powinni usunac z wypożyczalni duale, turrety, specow... A nie dodawac kolejne gowno, zeby kazdy noob biegal z czyms takim.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na s&d nie ma problemu ze lataja z dualami i innymi gownami wiec moga zostawic :)

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Juz olac te duale, bo w rekach pierwszego lepszego nobka sa akurat malo szkodliwe. Ale sopmod to inna bajka xD chyba, ze daliby na wysoki, bardzo wysoki level.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...