Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Kostiumy

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dodałem kostiumy na serwer wszystko ładnie działa tylko jak założe kostium nie widzę go w tym okinku kostiumów na sobię widzę a w tym okienku nie tak jakbym nie miał kostiumu założone wie ktoś dlaczego tak jest :/? Daje limit lików i + w profliu !!

Opublikowano

Powodów może być kilka:
-Nie zgadza się ShapeIndex  Client-Server

-ShapeIndex jest mniejszy niż 40000 (jeśli masz liba do game 2k89)
-Model jest "pierdolnięty" (sprawdź czy kostium pojawi się ustawiając w plikach .msm model który na 100% działa)

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Powodów może być kilka:

-Nie zgadza się ShapeIndex  Client-Server

-ShapeIndex jest mniejszy niż 40000 (jeśli masz liba do game 2k89)

-Model jest "pierdolnięty" (sprawdź czy kostium pojawi się ustawiając w plikach .msm model który na 100% działa)

Mam liba od ricky92 z epvp do game 2089

Tak to wygląda w grze

9228914146646531262830.jpeg

czyli na postaci widzę w eq ikone all widzę lecz gdy założe już nie widzę tego w tym okienku wie ktoś może co jest nie tak? zmieniłem shapeindex w kliencie i serwerze na 41000

Opublikowano

Nie ma odczytania dla slotu  itemu tylko z starego systemu na quest od terenza 

Opublikowano

Aaaaa, myślałem że nie widzisz na postaci :P
A winą twojego problemu jest system kostiumów oparty na queście (strona klienta również)

zmień klienta albo jak masz takie umiejętności to zaktualizuj sam system kostiumów wzorując się na jakimś kliencie który ma już je wgrane.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Nie ma odczytania dla slotu  itemu tylko z starego systemu na quest od terenza 

Na questach od terenzo też nie było widać ikony kostiumu w tym okienku :/.

Aaaaa, myślałem że nie widzisz na postaci :P

A winą twojego problemu jest system kostiumów oparty na queście (strona klienta również)

zmień klienta albo jak masz takie umiejętności to zaktualizuj sam system kostiumów wzorując się na jakimś kliencie który ma już je wgrane.

@baran860 możesz zobaczyć pw xD takich umiejętności chyba nie mam jeszcze :/, a zmieniać klienta bym nie chciał też :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...