Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

29.10.14 Update

Kaszke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma być nowego? Bo osobiście to nie wiem :D online nie działa i nie pogram a akurat mam dużo wolnego czasu s**t. Wykryłem błąd na stronce Oficjalnej stronie R*

28.10.14: W przygotowaniach przed wyjściem GTA V na PlayStation®4 oraz Xbox One 18 listopada, będzie miała miejsce przerwa techniczna 29 października o godzinie 18:00 PM czasu CET, trwająca około 7 godzin. Strona Social Club oraz większość usług online powiązanych z grami Rockstar, wkluczając Grand Theft Auto Online, będą niedostępne. Przepraszamy za wszystkie problemy, które mogły z tego wyniknąć.

28.10.14: Od momentu, kiedy ogłosiliśmy, że Grand Theft Auto V wychodzi na PlayStation®4, Xbox One oraz PC, niektórzy z was pytali się o to, czy gracze z PlayStation®3 oraz Xbox 360 dostaną coś dodatkowego. W nagrodę za lojalność, fanowie powracający do lepszego oraz bogatszego Los Santos i Blaine County będą mieli dostęp do specjalnych przedmiotów, a każdy z nich będzie powiązany z aktywnościami które pozwolą doświadczać świat gry w nowe sposoby. Oto przykład kilku nowych przedmiotów i aktywności dla powracających graczy.

FANOWIE zawsze na rejonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...