Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broda

galvanis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludzie, mam 17 lat, ciemny blond włosy, starszy ma czarne włosy, chciałbym spytać o jakiś sposób na to żeby w końcu pokazały się czarne włoski, jest ich trochę już ale mało co widać, a jak zapuszczam dłużej to widać mi tylko baczki i brudkę a reszty nie widać, golę się elektryczną maszynką czyli tylko je skracam do pewnych rozmiarów.

Macie jakiś sposób żeby zaczęły pojawiać się czarne włosy? :D

Opublikowano

nie masz mozliwosci teraz zadnej, jestes blondynem i chcesz miec czarna? toz to nielogiczne i wbrew prawu fizyki

testosteronu masz synu za malo

Opublikowano

K***a dostałem warna za napisanie normalnej porady. Gdyby ktoś nie wiedział to po konkretnym cyklu testosteronu po prostu jesteśmy bardziej maczo. Chociaż jeżeli ktoś dojrzewa to nie ma po co tego w siebie ładować, ponieważ i tak mamy dużo testosteronu i częste golenie może sprawić, że zamiast jasnych włosów będziemy mieli czarne.

Opublikowano

Kup sobie sztuczną jak Ci nie rośnie. 

Nie rozumiem jak można chcieć przyśpieszyć/oszukać naturę. 

Możesz mieć czarną brodę, ale jak już teraz widzisz, że są to jasne łoniaki to raczej nie będzie to czarna broda- to chyba logiczne.

Poczekaj aż dorośniesz to będziesz tak samo myślał żeby ci ta broda nie rosła :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Gól często i tyle, chociaż niestety dużo zależy od genów.

Mój zarost praktycznie od początku był gęsty i taki jest teraz.
Jak ktoś ma koper to koper będzie miał prawie cały czas (np mój znajomy który ma 30 lat i regularnie się goli).

Co do zmiany koloru - nie da rady. Jak chcesz mieć czarne to poproś kogoś o farbowanie i tyle.
Zapuść dłuższą brodę a potem nie wiem jakaś henna i raz na tydzień / dwa poprawka. 

f.png

Opublikowano

widzę że nikt z Was nie doczytał. jestem ciemny blond, czarne włosy już mam na brodzie tylko że jest ich mało ale skoro nie da się tego przyspieszyć no to cóż, trzeba czekać, ale dzięki wszystkim za chęć pomocy ;) zacznę się golić zwykłą maszynką ;)

Opublikowano

widzę że nikt z Was nie doczytał. jestem ciemny blond, czarne włosy już mam na brodzie tylko że jest ich mało ale skoro nie da się tego przyspieszyć no to cóż, trzeba czekać, ale dzięki wszystkim za chęć pomocy ;) zacznę się golić zwykłą maszynką ;)

Mam to samo.Kwestia czasu aż ci się  na twarzy też zrobią czarne.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja mam tak, że mi rośnie koper, na brodzie włoski, na szyi trochę i na policzkach też w niektórych miejscach. Długo mi jeszcze brakuje czasu do pełnego zarostu? xD

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Ja mam tak, że mi rośnie koper, na brodzie włoski, na szyi trochę i na policzkach też w niektórych miejscach. Długo mi jeszcze brakuje czasu do pełnego zarostu? xD

W sumie jesteśmy w podobnym rozwoju owłosienia.Mam 19 lat i w sumie tak samo, dodam, że przy baczkach rosną Mi już czarne włosy, na policzkach ciemny blond  a na brodzie ciemne ale jeszcze  nie we wszystkich miejscach

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...