Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobienie 6 paka

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, waże ok 68-69 kg i mam 173. 3 -4razy w tygodniu chodzę na basen na treningi gdzie pływam  bez żadnych przerw ok 1h.W domu robie podciąganie, bawie się z hantlami 5 kg  i robię brzuszki ale nie takie byle jakie ale na mięsnie skośne itd.Ogółem mam budowe atlety  bez żadnej siłowni.Od sumie czerwca zawziąłem się i schudłem z 79 kg.Nie mam w ogóle tłuszczu sama skóra i mięśnie i teraz do Was pytanie.Mam  zarys lekki na brzuchu ale to nie jest 6 pak tylko taki trój pak z jednej strony  wychodzą mi mięsnie.Co zrobić by dokończyć dzieła i został 6 pakiem??Nie jem żadnych słodyczy tylko jedzenie typu serki wiejskie mięcho, warzywka na patelnie itd.Nie chce chodzić na siłownie bo nie potrzebuje tego.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

żeby wyszły Ci mięśnie brzucha musisz spalić tłuszcz. Od razu mówię nie da się spalić tłusczu tylko z części brzucha, jak spalasz to z całego ciała. Najlepiej zacznij biegać i nie jedz gówien

Opublikowano

Jakbyś nie miał tłuszczu to byś miał ten 6 pak, chyba że brzuch masz jak dziewczynka to potrzeba Ci jakieś mocniejsze ćwiczenia niż brzuszki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...