Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Framework 4

BladOrt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy jeśli zainstaluje win7 na 30 dni i pobiore wszystkie aktualizacje w windows update a następnie zainstaluje framework 4 potem zainstaluje ten program co aktywuje windowsa to wszystko będzie śmigać i będe nadal miał frameworka?

Tak wiem i rozumiem teksty typu idz do sklep i kup orginał itp. lecz narazie nie ma funduszy lecz za 2-3 miesiące napewno kupię orginał.

Opublikowano

Zawsze lepiej wybulić za system te 50zł i mieć 8.1 i darmowego upgrade do windows 10.

Ale tak będzie chodzić tylko lepiej po prostu od razu użyj aktywatora jak tylko zainstalujesz sterowniki.

A te pytanie jest pozbawione sensu jakby co.

Tylko lepiej odznacz aktualizacje nie pewne czyli jakieś uwierzytelnienie systemu itp.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Gdzie mogę kupić windowsa 8.1 za 50 zł???

a co do tematu to mam zainstalowane sterowniki, aktywator lecz nie pobierałem żadnych aktualizacji nawet framework a teraz właśnie nie mogę ponieważ próbuję z jakiejś strony mam błąd a w windows update nie wyszukuje mi aktualizacji żadnych.

przepraszam, że tak nie poradnie próbuję to wytłumaczyć lecz jak widać trochę słabo się znam :/

Opublikowano

http://allegro.pl/windows-8-1-pro-32-64-bit-pl-klucz-automat-i4739860561.html

a tutaj na przykład

działa to tak że przesyłają ci cd-key na email a ty wpisujesz ten kod do programu 

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-product-key-only

i ten program ściąga ci legalną kopie na dysk i nagrywa na nośnik 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...