Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie W Necie ?

BlAnTiNhO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Słyszałem że "kumpel" bawi się w klikanie przez co zarabia $$$$ na necie. 

Znacie jakieś portale lub coś innego gdzie mogę zarabiać ?

Refflinki będą zgłaszane.

xxx

Opublikowano

Za samo klikanie zarobisz może 1 PLN/miesiąc.

Zarabiać w internecie możesz na uploadowaniu plików (PPA lub PPD), na YouTubie, streamując na np. Twitchu, na reklamach (jeśli posiadasz własną stronę), na tworzeniu WWW lub pisaniu programów, tworząc grafikę, bla, bla. Jest tego cała masa. Chyba nie muszę pisać, że musisz mieć "n" wyświetleń lub posiadać odpowiednie zdolności (przykładowo umieć kodzić WWW), żeby cokolwiek zarobić.

Podobno PaidVerts działa i wypłaca hajs, ale tego nie sprawdzałem.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Jeśli umiesz grać w jakieś popularne gierki, np. LOL, Metin2 itp. Możesz zarobić sprzedając wirtualną walutę.

W ten sposób sensowne pieniądze da się zarobić tylko stawiając boty. Więc trzeba zainwestować w licencję na programy, które będą za ciebie grać (chyba, że są darmowe, albo sam potrafisz takowe napisać), VPSa, ewentualnie przeznaczyć większą kwotę na rachunek za prąd (chyba, że energię masz za free).

ㅈㅈ.

Opublikowano

Nawet na skracaniu linków można zarabiać 1000$ miesięcznie (jestem teraz pod opieką mentora który specjalizuję się w tym) :) A nawet 15 tyś $ co widać po topce na astrocash.org .

Jeżeli chcesz się wziąć za to na poważnie to prześledź sobie astrocash i znajdź sobie mentora pod dana specjalizację (PPA, skracanie linków, CPA, programy partnerskie itd. itp.)

PMK3yt4.png

Opublikowano

chyba na sts mozna cos zarobic, chodzi mi o zaklady bukmacherskie ;) ale to trzeba trafic oczywiscie

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

chyba na sts mozna cos zarobic, chodzi mi o zaklady bukmacherskie ;) ale to trzeba trafic oczywiscie

I trzeba mieć 18 lat do tego, a jeśli wiek w profilu autora tematu jest prawdziwy to nie może on się w to bawić.

Za samo klikanie zarobisz może 1 PLN/miesiąc.

Zarabiać w internecie możesz na uploadowaniu plików (PPA lub PPD), na YouTubie, streamując na np. Twitchu, na reklamach (jeśli posiadasz własną stronę), na tworzeniu WWW lub pisaniu programów, tworząc grafikę, bla, bla. Jest tego cała masa. Chyba nie muszę pisać, że musisz mieć "n" wyświetleń lub posiadać odpowiednie zdolności (przykładowo umieć kodzić WWW), żeby cokolwiek zarobić.

Podobno PaidVerts działa i wypłaca hajs, ale tego nie sprawdzałem.

Z klikania można wyciągnąć nawet 100 pln/msc bez poleconych, ale trochę czasu dziennie się na tym straci.

A na Paidverts bez wkładu własnego na początek ciężko będzie coś zarobić.

@BlAnTiNhO

PPA, Subskrybcje SMS. Dużo jest sposobów na zarobek.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

I trzeba mieć 18 lat do tego, a jeśli wiek w profilu autora tematu jest prawdziwy to nie może on się w to bawić.

Z klikania można wyciągnąć nawet 100 pln/msc bez poleconych, ale trochę czasu dziennie się na tym straci.

A na Paidverts bez wkładu własnego na początek ciężko będzie coś zarobić.

@BlAnTiNhO

PPA, Subskrybcje SMS. Dużo jest sposobów na zarobek.

Nie widziałem serwisu, który za klikanie wypłacałby jakieś sensowne kwoty, ta złotówka na miesiąc była takim małym sarkazmem.

100 PLN miesięcznie - nie oszukujmy się, to praktycznie żadne pieniądze. Pisząc swojego poprzedniego posta miałem na myśli raczej opcje, które pozwolą na zarobienie większych kwot - nawet takich, które pozwolą na utrzymanie domu.

Czyli np. dobry stream, z dużą ilością widzów + VOD na YouTube, po jakimś czasie dałoby się znaleźć sponsora, który zafundowałby nam jakiś sprzęt (lub np. pojedyncze podzespoły do PC), no i dotacje od widzów. Mając swoją stronę WWW ze streamem można tam walnąć jakiś mały banner. Do tego poświęcić godzinę-dwie dziennie na PPD. :)

Rzecz jasna, to tylko jedna kombinacja sposobów na zarabianie w internecie.

I nie oszukujmy się, nie będąc pełnoletnim sposobów na legalny zarobek jest bardzo mało. Tym bardziej w internecie.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Na showupie można realnie dużo zarabiać jak masz 18 lat i kogoś do "współpracy", bo pary tam zarabiają najwięcej. Za dobre przedstawienia można zrobić kilkaset albo nawet kilka tysięcy dziennie. Inne strony to albo oszustwa albo bardzo ciężkie i niskie zarabianie. Temat zamykam.

Opublikowano

Na showupie można realnie dużo zarabiać jak masz 18 lat i kogoś do "współpracy", bo pary tam zarabiają najwięcej. Za dobre przedstawienia można zrobić kilkaset albo nawet kilka tysięcy dziennie. Inne strony to albo oszustwa albo bardzo ciężkie i niskie zarabianie. Temat zamykam.

Wątpie żeby autor tematu był zainteresowany rozbieraniem się przed kamerą.

A jest wiele lepszych sposobów na zarobek w internecie. W PPA niektórzy zarabiają po kilkanaście tysięcy $ miesięcznie. Na Sub SMS też jest wiele osób które wyciągają kilkaset złotych dziennie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

baw sie w bukmachera, to ze nie masz 18 lat to nie znacyz ze nie mozesz, przez neta mozesz zarejestrowac sie na dane kogos z rodziny, a w budynkach gdzie mozesz staawiac to obstawiasz na jakiegos znajomego pelnoletniego

mozesz zgarnac ladna kase jak potrafisz i sie znasz

Opublikowano

baw sie w bukmachera, to ze nie masz 18 lat to nie znacyz ze nie mozesz, przez neta mozesz zarejestrowac sie na dane kogos z rodziny, a w budynkach gdzie mozesz staawiac to obstawiasz na jakiegos znajomego pelnoletniego

mozesz zgarnac ladna kase jak potrafisz i sie znasz

Trzeba też komuś z rodziny zwinąć dowód osobisty, bo jego skan jest potrzebny do wypłaty pieniędzy. Oczywiście jak zacznie się grać, to można łatwo przegrać, więc to nie jest taki bardzo dobry sposób na zarobek.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Trzeba też komuś z rodziny zwinąć dowód osobisty, bo jego skan jest potrzebny do wypłaty pieniędzy. Oczywiście jak zacznie się grać, to można łatwo przegrać, więc to nie jest taki bardzo dobry sposób na zarobek.

gram w wieku 17 lat na bukmacherze od dawna, nie uzywalem ani razu dowodu kumpla do wyplaty pieniedzy, no problemo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...