Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cipsoft a boty i dalsza przyszłość tibii.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tylko tyle zamierzają?, przecież to nic nie da.

Da. To ma na celu wyelimiowanie botów tylko tym sposobem, że jeżeli ktoś dostanie bana na konto steam, to automatycznie musi kupić nowe konto. Steam różni się tym, że jeżeli dostanie się bana za cheatowanie, automatycznie steam Ci się zawiesza na zawsze.

2e30al1.jpg

Opublikowano

I tylko tyle zamierzają?, przecież to nic nie da.

Owszem mają wrzucić Tibie na steam, ale razem z tym ma wejść ich nowy system który ma być niezawodny. O ile się nie mylę system ma polegać na nie dopuszczeniu włączenia bota (innych programów)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Oo, to ciekawe tego akurat nie wiedziałem.A kiedy takie cudo mają wprowadzić?.

Z tego co wiem nie ma na razie żadnych informacji kiedy i jak z tego względu, że cs ma małe problemy z dogadywaniem się z platformą steam (długo muszą czekać na odpowiedzi itd,) i chyba ten system też trochę przedłuża czas oczekiwania.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

ogólnie nic trudnego wystarczy wyeliminować DLL injection na wielu serverach 7.4 real map już są we własnych klientach :)) ziomek mi powiedział jak to ogarnąć Ollydbg i lecisz zmieniajac te "głębsze" hexy |:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...