Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek z "LeagueSharpem" kilka pytań dot niego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, a więc tak czy za ten program można dostać bana? wiem ze można jeśli będzie używało się exploitów a więc kilka pytań.

Czy za skrypty z tego tematu LINK mianowicie chodzi mi o skrypt evade, skrypt do : syndry, lee sinna, oraz vayne można dostać bana? 

Jeśli znacie jakieś lepsze pod te postacie to możecie podać oczywiście jesli nie uzywaja exploitów. Oraz czy jest jakis dobry skrypt pod zeda? 

Opublikowano

Za exploity - czyli tak jak z tą Ashe jest że ustawiasz i braum wali zamiast AA ultimate itd,

za pakiety - czyli powiększony zasięg też możesz dostać bana.

Za skrypty inne, czyli lee sin, marksman do vayne, syndra , evade itd.. nie dostaniesz bana, bo jak ci to udowodnią?

Przecież tam masz tylko, że np. wali ci combo całe, a przecież sam możesz też wywalić całe combo bez skryptów, tak więc nie dostaniesz za nie bana.

Pod zeda - ultimate carry. - https://github.com/ehmehe/UltimateCarry2

pod nidalee polecam  nidalino.

EDIT;

do adc polecam marksman - najlepiej na vayne wg mnie.

Opublikowano

Za exploity - czyli tak jak z tą Ashe jest że ustawiasz i braum wali zamiast AA ultimate itd,

za pakiety - czyli powiększony zasięg też możesz dostać bana.

Za skrypty inne, czyli lee sin, marksman do vayne, syndra , evade itd.. nie dostaniesz bana, bo jak ci to udowodnią?

Przecież tam masz tylko, że np. wali ci combo całe, a przecież sam możesz też wywalić całe combo bez skryptów, tak więc nie dostaniesz za nie bana.

Pod zeda - ultimate carry. - https://github.com/ehmehe/UltimateCarry2

pod nidalee polecam  nidalino.

EDIT;

do adc polecam marksman - najlepiej na vayne wg mnie.

@metinowiec95 mógłbyś mi dać cała swoją paczkę? bo troche dziwne są te "skrypty do l#" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...