Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany pomocnik technik serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

\\//

\/

Witam na początek przedstawię się oraz powiem co nie co o sobie, więc tak nazywam się Sebastian mam 17 latek

tworzeniem serwerów metina zajmuje się z zajawki do niego a raczej jego silnika

na myśli mam głównie edycje plików i poszukuje kogoś do pomocy.

=======================================================================

Oczekuję:

=======================================================================

-Jeśli chodzi o wiek to najlepiej 15+ po mutacji

-Średniej znajomości edycji plików

-Jakieś zaangażowanie, cierpliwość

-Komunikacja głosowa(TS3/Skyp...)

-Dużo śmiechu brak zamułki

======================================================================

Oferuję

-17 lat+

-Dodawanie/wgrywanie zbrojek,broni itp

-Zaangażowanie

-Hosting na moim komputerze

-Interesujące godziny ONLINE

-Ładny design strony

-Jeśli będzie potrzeba to zrobienie forum

-Ciekawe pomysły i wiele wiele więcej 

Edit

Strona którą w wolnym czasie edytuje pod serwer

5515114148403121271838.jpg 

Nadal poszukuje osoby chętnej do stworzenia miłego serwera PVP(Hamachi) 

pracy nad plikami jeszcze nie rozpocząłem ponieważ wszystkie decyzje chciał bym podejmować ze wspólnikiem.

Jesteś zainteresowany pisz na GG: 51862306 odpowiem na wszelkie pytania  :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o typ oraz pliki wszystko jest do ustalenia między nami, co w zamian to oczywiście satysfakcje z solidnie wykonanej roboty pod względem serwerów hamachi bo jak wiadomo serwery takie były robione na odwal czego u mnie nie chce, rozwijanie umiejętności, może jakiś dedyk.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Napisz konkretnie jaki ma to być typ serwera, czy masz specjalne zyczenia co do questów, map, nowości itp. Czy masz jakieś uprzedzenia do różnych wersji game, bądź marzysz o kompilacji "sorsa". I czy oferowana jest stała posada w zamian za pomoc (nie chcę %).

Opublikowano

Ale po co mam tu pisać konkrety ktoś będzie chętny odezwie się na PW/GG i się dowie a zresztą dobrze jest napisane że wszystko jest do obgadania jakie pliki itp więc myślę że tylko nabijasz sobie posty...

99mpo2.jpg

Opublikowano

Ale po co mam tu pisać konkrety ktoś będzie chętny odezwie się na PW/GG i się dowie a zresztą dobrze jest napisane że wszystko jest do obgadania jakie pliki itp więc myślę że tylko nabijasz sobie posty...

To raczej Ty sobie nabijasz posty zamiast odpowiedzieć normalnie na zadane pytania. Jeśli byś tu odpowiedział, być może zwiększyłaby się ilość chętnych osób, bo nie każdy ma czas by specjalnie dopytywać się o szczegóły "co w zamian" itp. Moim zdaniem powinno być zawarte przynajmniej takie minimum informacji co oferujesz. Oczywiście polecam, bo czemu nie. Wydaje się być rzetelną osobą.

Opublikowano

@Shark12 To jeśli ktoś nie ma czasu żeby wypytać nawet o szczegóły to nie wiem czego tu szuka mordeczko jeśli ktoś będzie chętny to na stówkę się zgłosi a co oferuje i co oczekuje po części napisałem więc nie ma co dyskutować 

Dalej aktualne :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

@RZR_Zawsze, nie chodziło mi o to, tylko, że Twój pierwszy post powinien - według mnie - zawierać w sobie minimum takich informacji, co oferujesz w zamian. Nie wiem za bardzo jak to ubrać w słowa teraz, zabrakło mi słów, albo się pogubiłem.

Przeczytałem jeszcze raz Twój post, zauważyłem, że coś tam jest co oferujesz w zamian (musisz mi niestety wybaczyć za moje niedowidzenie, wada niezależna ode mnie. :D ), przyznaję się do prawdopodobnego błędu z mojej strony. Dyskusja zaczęta omyłkowo. :p

Jakbyś mógł wejdź na GG, chyba że siedzisz na niewidocznym, to napisz, bo miałbym do Ciebie sprawę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...