Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do ~1400zł

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mój laptop z Core2Duo 2.13ghz 4GB ramu DDR2 400MHZ i fatalną kartą graficzną GT220M nie daje już rady w grach. Przykładowo Wiedźmin 2 na niskich ma po 10FPS a w innej rozdzielczości niekomfortowo się gra. Tak samo jak Fifa15 choć tutaj to nawet menu się nie włącza. Przychodzę z radą, ponieważ mam do wyboru xbox360 lub komputer. Xbox z Monitorem w cenie 1000zł lub PC do 1400zł ( nie wiem w jakiej cenie pozbędę się obecnego laptopa). Gry w jakie będę zamierzał grać na Xboxsie to FIFA15, GTA V, Wiedźmin 2 i 3 natomiast na PC w FIFE 15, Wiedźmina 2 i 3, GTA V, BF4, ETS2. Zbudowałem coś takiego jeżeli chodzi o PC http://www.morele.net/inventory/info/bCBh4e/ + ~350zł na Kartę Graficzną z allegro.

Uczeń
Opublikowano

A co powiesz na temat konsoli. Wychodzi prawie 3 razy taniej a pogram we wszystkie gry które są na nią. 

tak, ale konsole nie daja rady z nowymi grami

jak cie satysfakcjonuje gra na 30 fps w 720/900p na minimalnych to kup konsole.

Opublikowano

@ZeciarzEmil1 
Wchodzą w grę używki jak najbardziej tylko podzespoły typu Zasilacz, Dysk wolę kupić nowy i mieć 100% pewność, że nie było w nim nic grzebane. 

PS. Monitor mam 18.5" rozdzielczość 1366x768, ale gdy na wakacje będę rozbudowywał tego PC to się zaopatrzę w nowy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...