Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 719
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@"tokarek1" MOŻE CZYTAŁEM I MOŻE CHCIAŁEM się dowiedzieć czy będzie jeszcze dzisiaj bo jest już prawie 21 i się tak nie unoś koleszko :)

Jak 21 to idz spac.. I jutro moze zobaczysz uptade jak sie obudzisz.
Opublikowano

@tokarek1 Ty raczej od wydawania mi rozkazów nie jesteś tak że przyhamuj troszkę bo się zapędzasz  :) A jak masz jakieś problem o który chciał byś porozmawiać to zapraszam na inne środki komunikacji bo na forum to tak chyba nie wypada :) POZDRAWIAM GORĄCO 

Opublikowano (edytowane)

@dzikoysk
A mi taki error: "An internal error occurred while attempting to perform this command" wyskakuje gdy chce wpisac byle jaka komende od pluginu... jedynie /funnyguils dziala.
A moglbys dodac jeszcze mozliwosc wylaczenie/wlaczenia pvp w gildii, np. komenda /gildia pvp, ale w configu moglbys dodac tez ze jak np. dana gildia ma wlaczone pvp w gildii to czlonkowie tej gildii zadaja sobie najmniej hp.

Fajny offtopic koledzy u gory. Jak chcecie sie powyzywac to najlepiej na ts'ie lub PW. ;)

@Edit

Tu masz logi z konsoli gdy wpisuje /gracz

[21:10:37] [server thread/INFO]: xxx issued server command: /gracz
[21:10:37] [server thread/ERROR]: null
org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing 'gracz' in net.dzikoysk.funnyguilds.command.util.Performer(gracz)
at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:179) ~[mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:706) ~[mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:984) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:829) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:28) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.PacketPlayInChat.handle(PacketPlayInChat.java:65) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.NetworkManager.a(NetworkManager.java:147) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.ServerConnection.c(ServerConnection.java:77) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:700) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.u(DedicatedServer.java:273) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:562) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:469) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
Caused by: java.lang.NullPointerException
at net.dzikoysk.funnyguilds.command.ExcPlayer.execute(ExcPlayer.java:29) ~[?:?]
at net.dzikoysk.funnyguilds.command.util.ExecutorCaller.call(ExecutorCaller.java:81) ~[?:?]
at net.dzikoysk.funnyguilds.command.util.ExecutorCaller.onCommand(ExecutorCaller.java:102) ~[?:?]
at net.dzikoysk.funnyguilds.command.util.Performer.execute(Performer.java:23) ~[?:?]
at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:175) ~[mc.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
... 12 more

Edytowane przez SorminAttack
Opublikowano

Niestety się nie wyrobię, więc musicie jeszcze poczekać. 

@dzikoysk

A mi taki error: "An internal error occurred while attempting to perform this command" wyskakuje gdy chce wpisac byle jaka komende od pluginu... jedynie /funnyguils dziala.

A moglbys dodac jeszcze mozliwosc wylaczenie/wlaczenia pvp w gildii, np. komenda /gildia pvp, ale w configu moglbys dodac tez ze jak np. dana gildia ma wlaczone pvp w gildii to czlonkowie tej gildii zadaja sobie najmniej hp.

Fajny offtopic koledzy u gory. Jak chcecie sie powyzywac to najlepiej na ts'ie lub PW. ;)

Podaj log z konsoli :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano (edytowane)

Czemu gildia z miejszym rankingem jest wyzej w topce niz ta co ma wiecej?

Moze to tylko mi nwm

Edytowane przez tokarek1
Opublikowano

@dzikoysk

Wejdz na 4 strone, tam juz podalem, zedytowalem go o 21:16 a ty o 21:15 napisales posta. ;x

Hymmmm.... Po aktualizacji usuwałeś config.yml?

Czemu gildia z miejszym rankingem jest wyzej w topce niz ta co ma wiecej?

Zaraz to sprawdzę :)

Opublikowano

@rambo11

Aktualizacja powinna być dziś/jutro, chyba że wystąpią jakieś dziwne problemy podczas testowania - wtedy czas może się ciut wydłużyć :)

Dzisiaj już powinna być ;p

Opublikowano (edytowane)

I znów mam problem :/ Gdy jakiś gracz zabije innego to nie dodaje mu punktów. Może jakieś rozwiązanie? 

EDIT: Jest kolejny problem. Gdy przeładuje serwer lub pluginy gildie się usuwają. Proszę o szybką odpowiedź :/

Edytowane przez Veelver12
Opublikowano

I znów mam problem :/ Gdy jakiś gracz zabije innego to nie dodaje mu punktów. Może jakieś rozwiązanie?

EDIT: Jest kolejny problem. Gdy przeładuje serwer lub pluginy gildie się usuwają. Proszę o szybką odpowiedź :/

jesli chodzi o 2 problem to tez tak mialem bylo to spowodowane zla konfiguracja http://yaml-online-parser.appspot.com/ wklej tam config swoj i pokaze ci bledy jake popelniles. Jesli nic nie pomoze to podaj logi

Opublikowano (edytowane)

Update 1.9.9

Nie wyrobiłem się, ale obiecałem i mi jęczycie, więc wersja testowa - 1.9.9 już dostępna :D Ale i ta "oficjalna" wyjdzie na 90% jutro. 

Edytowane przez dzikoysk

Opublikowano (edytowane)

Dzikoysk plugin całkiem całkiem ale brakuje mu jeszcze troche ;D

Powiedz dokładnie czego, to może jeszcze jutro uda mi się to dopisać :3 Edytowane przez dzikoysk

Opublikowano (edytowane)

Powinien. Wtedy zapomniałem o aktualizacji gildii po zmianie pkt gracza :p

Edytowane przez dzikoysk

Opublikowano

Dodaj przedłużanie ważności gildii, jeżeli jej nie opłacą gildia zostanie usunięta a jej koordy pokazują się na chat.

Dodaj jeszcze antylogout, komendę/g effect, o połowę mniejsze itemy dla vipow, a będzie to lepszy plugin niż ten ze skkfa :P

Opublikowano

Czekam na przejmowanie i przedłużanie gildii, a co do pluginu epic, dzikoysk... good jobs.

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano (edytowane)

Dodaj przedłużanie ważności gildii, jeżeli jej nie opłacą gildia zostanie usunięta a jej koordy pokazują się na chat.

Dodaj jeszcze antylogout, komendę/g effect, o połowę mniejsze itemy dla vipow, a będzie to lepszy plugin niż ten ze skkfa :P

Czekam na przejmowanie i przedłużanie gildii, a co do pluginu epic, dzikoysk... good jobs.

1.9.9 jest magiczne i podstawa pod wygasanie gildii też już gotowa :3 Wystarczy już tylko podczepić pod timer oraz cmd i będzie śmigać :) Edytowane przez dzikoysk

Opublikowano

Wgrałem aktualizację ale punktów za zabicia dalej nie dodaje :( Zmienić coś w configu czy co? Nie wiem dlaczego tak się dzieję.

Proszę o pomoc :(