Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na evencie

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najlepiej będę mógł zarobić na evencie hallowen? Mam 2 konta droopki 

1 na metki m2

2 na metki red las , zwykły las lub piekło(75 lvl wojek body, biję po 1,4 k)

Opublikowano

Zależy jakie masz możliwości (w godzinach). W m2 od 14 do 21(22) będzie "nasrane" ludźmi, a w redlesie to i nawet później dużo osób jeździ i poluje na te metiny. Najlepszym pomysłem jest sen o 21, wstajesz o 3 nad ranem i do 7/8 możesz na spokojnie dropić, bo każdy będzie już spał :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Jak tym wojem ogarniesz metki w dt na 7 lvl to tam polecam,przynajmniej nie bedzie ksute. :)

A druga sprawa,podesłałbyś mi pare plików z pla? Cały folder hshield, i poszczególne pliki z głównego folderu takie jak metin2client.bin  i 4 pliki z folderu pack ; locale_pl (4 pliki takie są) W nagrodę dam Ci limit + . albo jakoś się dogadamy sorry ze pod postem ale 2 dni temu zalozylem temat i nikt mi nie pomogl. Chodzi tylko o wrzucenie tych plików do folderu tzn ten folder caly hshield i te pliki co pisalem wrzucisz w jeden folder spakujesz w rar i wstawisz na hosta i ot to cala filozofia. Link do pobrania podaj na pw.

Opublikowano

Jeżeli masz dobre eq wybierz się na DT [7 piętro], weź ze sobą buffa i jak masz znajomego WP 75+ do odlurowania spota.
Metki na Ognistej i w Lesie, wątpie że znajdziesz metina w Czerwonym Lesie, chyba że w późnych godzinach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...