Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthcrawler - koniec bota?

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz pomijajac kwestie twojego spamu, oto, co wyskakuje, gdy wejdziesz na forum hearthcrawlera:

Dear Community,

This is our last official announcement. The recent ban wave in Hearthstone hit a lot of users.

After discussing this with Blizzard, it’s clear we have to take off our services/products now. Please note that we’re not going to be commenting further on this.

Thank you all for being part of our community. We are very sad about this but you also know botting is against the rules and we all knew that the day when our products doesn't work anymore would come.

With tears in our eyes we have to say bye.

In Love,

The whole team of Crawlerbots.

krotko mowiac, tak, z hearthcrawlerem mozna sie juz zegnac. ciekaw jestem tylko, co zrobia z typami, ktorzy kupili bota na chwile przed fala banow :D . chyba pozostaje przestac bawic sie z botami, kupic HBuddy albo czekac na rownie frajerską grupke, ktora stworzy cos a'la hearthcrawler a nastepnie ktos to cracknie.

@Edit

wersja r28 o dziwo nadal dziala.. ciekawe, jak dlugo :p

Opublikowano

nie jestem pewien. z tego, co wyczytalem, to troche banow bylo za HB, ale nieporownywalnie mniej do krwawych żniw :D zebranych na HCrawlerze. poza tym HB jest płatny, a ja zwłaszcza po tej fali nie mam zamiaru wydawać ani grosza na bota :P

@Edit

mozliwe, ze wiadomosc na forum crawlera zostala umieszczona przez hackerow... po przemysleniu tego jest to bardzo prawdopodobne, gdyz nie sprzedawali tylko crawlera, a mase innych botow, m.in. do WoWa, a na stronce nie ma o tym informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...