silnybicu000 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 witam gram na serwerze open pvp i mam problem ze ludzie mnie zabijaja[boce w popularnych miejscach] jesli jakis skrypt lub cokolwiek aby uciekal do dp jesli zacznie ktos go bic albo zeby zaczol bic tego co go bije? czekam na pomoc i odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAq Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 witam gram na serwerze open pvp i mam problem ze ludzie mnie zabijaja[boce w popularnych miejscach] jesli jakis skrypt lub cokolwiek aby uciekal do dp jesli zacznie ktos go bic albo zeby zaczol bic tego co go bije? czekam na pomoc i odpowiedz Moja rada taka, zmień expowisko na takie co mało ludzi chodzi, lub zacznij expić ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnybicu000 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 wiesz recznie grac nie bede bo w inne gry gram 4fun tutaj jest inny cel :P, jakby ktos wiedział jak mi pomóc to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisey Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 wiesz recznie grac nie bede bo w inne gry gram 4fun tutaj jest inny cel :P, jakby ktos wiedział jak mi pomóc to pisać Nie ma takiego skryptu, bo byś musiał mieć co 2 waypointy label, co jest kompletnie bezsensu. Poza tym nie rozumiem twojego celu w Tibii, ale to nie moja sprawa więc się 'odpierdolę' od tego, że bocisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.