Wredna Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Odnośnik do komentarza
SonicZiom2012PL Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 poradnik musze przyznac jest spoczko chetnie kiedys z niego skorzystam Sygnaturka by me za pomoca tutoriala Odnośnik do komentarza
Valky Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Poradnik fajny, dobrze pokazane jak ułatwiać sobie pracę w ps Nigdy nie bawiłem się w te buttony do prezentacji itd; a może warto coś poćwiczyć nowego Oceniając samo wideo czysto technicznie muszę powiedzieć, że straszna jakość dźwięku ;( Masz za "słodki" głos (tak to komplement) i ciężko się wsłuchać co mówisz... ale za to fajnie akcentujesz Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Scientist. Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Bardzo ładny poradnik, czysto, przejrzyście, tylko czasem słabo Cię słychać. Odnośnik do komentarza
DogGuffi Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wszystko ładnie, przejrzyście. Fajny poradnik Odnośnik do komentarza
Wredna Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Poradnik fajny, dobrze pokazane jak ułatwiać sobie pracę w ps Nigdy nie bawiłem się w te buttony do prezentacji itd; a może warto coś poćwiczyć nowego Oceniając samo wideo czysto technicznie muszę powiedzieć, że straszna jakość dźwięku ;( Masz za "słodki" głos (tak to komplement) i ciężko się wsłuchać co mówisz... ale za to fajnie akcentujesz Pozdrawiam. Mam laptopa i niestety popsute wejście do mikrofonu. Cena naprawy tego jest prawie równa połowie ceny laptopa, dlatego też nie widzę sensu, by na chwile obecna coś z tym kombinować. Toteż mówię do mikrofonu wbudowanego w laptop, przez co pojawia się "pogłos". Mam chociaż nadzieje, że przynajmniej słychać na tyle dobrze, by zrozumieć poradnik. Odnośnik do komentarza
Pan Neoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Cud, miód i orzeszki. Dziękuję. Odnośnik do komentarza
mati565606 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Bardzo ciekawy poradnik plusik do ciebie Odnośnik do komentarza
Riau Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dobry poradnik, button sam w sobie świetny, bez żadnych "przesad".Jak najbardziej na +. Devils inside my mind Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.