Skocz do zawartości

[vTutorial] RPG Button- Photoshop Tutotorial [Viedo fHD]

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Poradnik fajny, dobrze pokazane jak ułatwiać sobie pracę w ps ;) 

Nigdy nie bawiłem się w te buttony do prezentacji itd; a może warto coś poćwiczyć nowego :D

Oceniając samo wideo czysto technicznie muszę powiedzieć, że straszna jakość dźwięku ;( 

Masz za "słodki" głos (tak to komplement) i ciężko się wsłuchać co mówisz... ale za to fajnie akcentujesz ;) 

Pozdrawiam.

1363095337-U286162.png

Poradnik fajny, dobrze pokazane jak ułatwiać sobie pracę w ps ;)

Nigdy nie bawiłem się w te buttony do prezentacji itd; a może warto coś poćwiczyć nowego :D

Oceniając samo wideo czysto technicznie muszę powiedzieć, że straszna jakość dźwięku ;( 

Masz za "słodki" głos (tak to komplement) i ciężko się wsłuchać co mówisz... ale za to fajnie akcentujesz ;)

Pozdrawiam.

Mam laptopa i niestety popsute wejście do mikrofonu. Cena naprawy tego jest prawie równa połowie ceny laptopa, dlatego też nie widzę sensu, by na chwile obecna coś z tym kombinować. Toteż mówię do mikrofonu wbudowanego w laptop, przez co pojawia się "pogłos". Mam chociaż nadzieje, że przynajmniej słychać na tyle dobrze, by zrozumieć poradnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [vTutorial] RPG Button   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...