Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elsword, co wybrać?

Veyyo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem początkującym graczem gry Elsword i mam pytanie, gdzie najlepiej grać?

Na prywatnym serwerze ''VoidElsword'' czy lepiej global (PL) lub jakiś inny?

Z góry dziękuje za poświęcony czas. :)

Opublikowano

Lepiej na Voidzie grać, bo masz wszystko ułatwione. Jedynym problemem jest brak języka polskiego, ale chyba sobie poradzisz ;p Jest kilka polskich gildii.

No język angielski to nie problem. Długo nad tym myślałem, a co sądzisz o PL'u? Opłaca się grać? :)

Opublikowano

No język angielski to nie problem. Długo nad tym myślałem, a co sądzisz o PL'u? Opłaca się grać? :)

Wiadomo, Gameforge tym prowadzi, czyli takie p2w. Może i da się grać, ale bardziej opłaca się na Voidzie ;p Przy okazji całkowicie wykorzystasz swoje postacie (pasek B skilli, dowiesz się w przyszłości co to jest ;p).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wiadomo, Gameforge tym prowadzi, czyli takie p2w. Może i da się grać, ale bardziej opłaca się na Voidzie ;p Przy okazji całkowicie wykorzystasz swoje postacie (pasek B skilli, dowiesz się w przyszłości co to jest ;p).

Z tym paskiem to wiem o co chodzi, oglądałem troszeczkę filmów na Youtube, więc aż tak zielony w tym nie jestem. :D

Okej, w takim razie wybiorę Voida, mam nadzieję, że fajnie się tam gra, jeszcze jakieś wskazówki czy to wszystko? :)

Opublikowano

Nie przewracaj mobów na planszach, bo jak leżą, to mają zwiększoną obronę xD Praktycznie każda postać ma możliwość przerwania combo po trzeciej Z (Z to klawisz combo), czyli robisz ZZZ<<>ZZZ<<>ZZZ[...] ;p

No i popatrz, może polską gildię jakąś znajdziesz, wtedy będzie łatwiej ;p

W IS na Voidzie masz notatnik techniki za 0 EC (waluta, którą się kupuje za prawdziwe pieniądze), jednak kupić możesz dopiero od 20 poziomu. Masz też podwójne drzewko umiejętności, ale to raczej sam już ogarniesz.
Znajdź sobie przyjemną postać, aby gra była ciekawsza ;)

Chyba tyle.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie przewracaj mobów na planszach, bo jak leżą, to mają zwiększoną obronę xD Praktycznie każda postać ma możliwość przerwania combo po trzeciej Z (Z to klawisz combo), czyli robisz ZZZ<<>ZZZ<<>ZZZ[...] ;p

No i popatrz, może polską gildię jakąś znajdziesz, wtedy będzie łatwiej ;p

W IS na Voidzie masz notatnik techniki za 0 EC (waluta, którą się kupuje za prawdziwe pieniądze), jednak kupić możesz dopiero od 20 poziomu. Masz też podwójne drzewko umiejętności, ale to raczej sam już ogarniesz.

Znajdź sobie przyjemną postać, aby gra była ciekawsza ;)

Chyba tyle.

Dzięki za pomoc. Temat można zamknąć. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...