Skocz do zawartości

Rozpakowany Demilus.pl

Venir.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dzisiaj jadę po całości z tym serwerem, mam już dość. Udostępniam wam rozpakowanego całego klienta Demilus.

Pobierz [Przenieś mnie.]

https://mega.co.nz/#!yw0l2bzA!YULEcXPBWu2jjvqVFG8jatsEuBKVSeUizi9ygfYVQPQ

Skan [Przenieś mnie.]

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/3980414145308461263075.png

Zezwalam na reupload oraz rozpowszechnianie tego klienta po internetach.

Tak jak pisałem w poprzednim temacie, każdy ddos będzie zgłaszany na policję, więc nawet się do tego nie zabieraj melosie drogi, jeżeli to czytasz.

Ps. był to przerabiany klient, serwera glador.

Pozdrawiam Venir aka Bumek.

[były Client Master & GM Demilus.pl]

Wszystko fajnie ale mam pytanie

1.Czy jest coś ciekawego w tym Client bo nie wiem czy sciągać jeżeli ss w prezentacji wygasły -http://www.mpcforum.pl/topic/1275373-demiluspl-dedyk-easy/

Hmm co znajdziecie na serwie ?:P

Np. Bronie/Zbroje/Biżuterie/Fryzury/Itemki Glador.pl

Tak wiem ... Była już gdzieś paczka z Itemkami z Glador'a lecz w tym cliencie jest tego nieco więcej ;p

@1361622928-U485574.pngVenir.

Dobra robota ! :D Komuś na pewno się przyda ;D

12113099795230620771.png

Dzięki mordeczko. Beka z adminów demilusa

Ale w czym  beka  ? ;d Kazdy kto chociaz liznal clienta wie ze wystarczy zmienic w epack32 z eix i epk na dm1 i dm2 i rozpakujesz demilusa normalnie. Nie ma zadnej trudnosci Bumek sie nie postaral ;p

40117680099074104760.gif                                                 

Ale w czym  beka  ? ;d Kazdy kto chociaz liznal clienta wie ze wystarczy zmienic w epack32 z eix i epk na dm1 i dm2 i rozpakujesz demilusa normalnie. Nie ma zadnej trudnosci Bumek sie nie postaral ;p

Ja tego klienta nie chciałem zabezpieczyć, rozszerzenia zmieniłem z racji że większość hacków nie działa na innych rozszerzeniach niż z standardowe z tego co wiem. Nie zabezpieczyłem z drugiej racji bo i tak to sensu nie ma, rozbezpieczy ktoś i na forum wrzuci. Sensu nawet nie było zabezpieczać klienta. Jedyne dobre zabezpieczenie teraz to source.

Ja tego klienta nie chciałem zabezpieczyć, rozszerzenia zmieniłem z racji że większość hacków nie działa na innych rozszerzeniach niż z standardowe z tego co wiem. Nie zabezpieczyłem z drugiej racji bo i tak to sensu nie ma, rozbezpieczy ktoś i na forum wrzuci. Sensu nawet nie było zabezpieczać klienta. Jedyne dobre zabezpieczenie teraz to source.

Nie zgodzę się prawie z niczym co napisałeś. Rozszerzenie nie ma nic wspólnego z cheatami. Jeśli ktoś nawet nie próbuje się zabezpieczyć to wg. mnie nie szanuje swojej pracy. Source to nie jest jedyne dobre zabezpieczenie clienta.

Jedynym zabezpieczeniem tego clienta jest fakt, że nic ciekawego w nim nie ma. Zbędna wstawka.

Nie zgodzę się prawie z niczym co napisałeś. Rozszerzenie nie ma nic wspólnego z cheatami. Jeśli ktoś nawet nie próbuje się zabezpieczyć to wg. mnie nie szanuje swojej pracy. Source to nie jest jedyne dobre zabezpieczenie clienta.

Jedynym zabezpieczeniem tego clienta jest fakt, że nic ciekawego w nim nie ma. Zbędna wstawka.

Zgadzam sie w 100% ! Bumek myslalem ze jestes bardziej rozgarniety i nie znisz sie do takiego poziomu wynagrodzenie za clienta ustala sie wczesniej tyle na temat.

@ Za klienta w ktorym malo co zrobiles chciales 1000zl nawet go nie zabezpieczyles Waga tez taka zbyt duza. Clienta nie robiles od podstaw a client byl na podstawce gladora jak mniemam. Nawet niechcialo ci sie zmieniac opisow przedmiotu

Bumek szanowalem cie ale znizasz sie do poziomu rownego 0 ;>

@ Cos slyszalem ze Melossos chcial ci zaplacic 200-250zl przelewem lecz ty niechciales. Bo na twoje ten client wart 1000zl.

40117680099074104760.gif                                                 

Zgadzam sie w 100% ! Bumek myslalem ze jestes bardziej rozgarniety i nie znisz sie do takiego poziomu wynagrodzenie za clienta ustala sie wczesniej tyle na temat.

@ Za klienta w ktorym malo co zrobiles chciales 1000zl nawet go nie zabezpieczyles Waga tez taka zbyt duza. Clienta nie robiles od podstaw a client byl na podstawce gladora jak mniemam. Nawet niechcialo ci sie zmieniac opisow przedmiotu

Bumek szanowalem cie ale znizasz sie do poziomu rownego 0 ;>

@ Cos slyszalem ze Melossos chcial ci zaplacic 200-250zl przelewem lecz ty niechciales. Bo na twoje ten client wart 1000zl.

Kolego, to nie temat do prowadzenia konwersacji. Nie chciało się zmieniać opisów? ku**a, sam zawsze je wymyślałem i wrzucałem do klienta. Czasami mi pomogła Shimyoui w jakiś poprawkach opisów. Zrobiłem w miare dużo, prawie całe wakacje robienia po 20 godzin, tego zasranego klienta to też kosztuje. Spadam do zera? może powiedz coś o sobie koleżko. ;) zmarnowałem całe wakacje przez tego klienta, ten za**any serwer. Nie zabezpieczyłem? nawet nie miałem zamiaru. Jak jesteś ślepy to kup okulary, post wyżej to pisałem. Tyle w temacie.

Kolego, to nie temat do prowadzenia konwersacji. Nie chciało się zmieniać opisów? ku**a, sam zawsze je wymyślałem i wrzucałem do klienta. Czasami mi pomogła Shimyoui w jakiś poprawkach opisów. Zrobiłem w miare dużo, prawie całe wakacje robienia po 20 godzin, tego zasranego klienta to też kosztuje. Spadam do zera? może powiedz coś o sobie koleżko. ;) zmarnowałem całe wakacje przez tego klienta, ten za**any serwer. Nie zabezpieczyłem? nawet nie miałem zamiaru. Jak jesteś ślepy to kup okulary, post wyżej to pisałem. Tyle w temacie.

Bumek opanuj sie. Ja Cie nie hejtuje po 20 godzin dziennie to ty bys takiego clienta odpierdzielil ze ulala opisy ? Opisy sa z gladora zamiast Wymiar Chaosu jest Wymiar cienia ; ] Opisy z dupy nie pasujace do itemkow. Zmarnowales wakacje a ja tu w tym cliencie nadal nic ciekawego nie zauwazylem naprowadz mnie na "to cos"

@ Wstawke mozna usunac bo mozna samemu wypakowac pobierajac epacka32 i zmieniajac eix i epk na dm1 i dm2.

40117680099074104760.gif                                                 

Bumek proszę cię pogrążasz się wmawiasz ludziom kit obiecałeś mi i Mateuszowi, że clienta zabezpieczysz w ten sposób, że będą mieć problem w rozpakowaniu jego, pochowanie plików do binki itp. coś tam spróbowałeś ale nie wypaliło ten kto gra lub grał od początku serwera pamięta, że był moment w którym trzeba było 2 razy clienta pobierać bo przy odpaleniu wyskakiwał jakiś błąd. Z ciebie taki client master a nawet nie potrafiłeś naprawić błedu z c++ (nie wystarczyło pobrać najnowszego Net Farmeworka). Tak więc jak jesteś taki hej do przodu to chociaż pisz publicznie prawdę a nie kłamiesz.

Bumek opanuj sie. Ja Cie nie hejtuje po 20 godzin dziennie to ty bys takiego clienta odpierdzielil ze ulala opisy ? Opisy sa z gladora zamiast Wymiar Chaosu jest Wymiar cienia ; ] Opisy z dupy nie pasujace do itemkow. Zmarnowales wakacje a ja tu w tym cliencie nadal nic ciekawego nie zauwazylem naprowadz mnie na "to cos"

@ Wstawke mozna usunac bo mozna samemu wypakowac pobierajac epacka32 i zmieniajac eix i epk na dm1 i dm2.

Temu idiocie już dziękujemy jest to gracz tego serwera który się nie zna wgl na technikowaniu w metinie a próbuje zabłysnąć elo. Taki polaczek cebulaczek troche ;c.

Serwer syf już pada nie polecam nikomu tam gry dzieki za wstawke ;)

Temu idiocie już dziękujemy jest to gracz tego serwera który się nie zna wgl na technikowaniu w metinie a próbuje zabłysnąć elo. Taki polaczek cebulaczek troche ;c.

Serwer syf już pada nie polecam nikomu tam gry dzieki za wstawke ;)

Luzer (oscar)

nie chodzi

o to

18:30

Ja

na dm1 i dm2

Luzer (oscar)

pomoglem

cie hejtowac

venirowi

bo spinasz

;

Luzek "Nie dzialasz juz w mt2" Wiec wypier ;d  Chodz gg bo dissa na cb szykuje powyzywamy sie troche

@ Dawac warna sam sie zglosze ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Luzer (oscar)

nie chodzi

o to

Ja

na dm1 i dm2

Luzer (oscar)

pomoglem

cie hejtowac

venirowi

bo spinasz

;

Luzek "Nie dzialasz juz w mt2" Wiec wypier ;d  Chodz gg bo dissa na cb szykuje powyzywamy sie troche

@ Dawac warna sam sie zglosze ;d

Ssij pento i tak bym cie rozjebal jakby mi sie chcialo dzialac w metinie xddd. Bym odjebal serwer lepszy niz te twoje gowna ;cc. az zal sie patrzyc na czym ty grasz staczasz sie frajerze;c

Ssij pento i tak bym cie rozjebal jakby mi sie chcialo dzialac w metinie xddd. Bym odjebal serwer lepszy niz te twoje gowna ;cc. az zal sie patrzyc na czym ty grasz staczasz sie frajerze;c

Luzer zamknij dupe bo bana dostane  ;d  Chodz sie cisnac na gg ;d Ty moze tak bo cos umiales ale juz nie umiesz straciles cala mane i wiedze i wypierdalaj z dzialu metin2 i wpierdol sie do lola i tam se (sobie ale ty se bo wiocha )  komentuj duele czy jak to sie tam zwie

@ Down zglosze sie sam ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Luzer zamknij dupe bo bana dostane  ;d  Chodz sie cisnac na gg ;d Ty moze tak bo cos umiales ale juz nie umiesz straciles cala mane i wiedze i wypierdalaj z dzialu metin2 i wpierdol sie do lola i tam se komentuj duele czy jak to sie tam zwie

@ Down zglosze sie sam ;d

Hahah pewnie na to już nie odpowiesz bo sie boisz xD. Ty k***a na demilusie czy c**j wie jak to gowno sie nazywa straciles czas, pieniadze i skilla wypierdalaj z działu tutoriale i download bo jedyne co mozesz tutaj dodać to c**jowa mape która zrobisz ale i tak nie bedzie dzialac frajerze. Nie duele tylko jak już aramki szmato xD

Hahah pewnie na to już nie odpowiesz bo sie boisz xD. Ty k***a na demilusie czy c**j wie jak to gowno sie nazywa straciles czas, pieniadze i skilla wypierdalaj z działu tutoriale i download bo jedyne co mozesz tutaj dodać to c**jowa mape która zrobisz ale i tak nie bedzie dzialac frajerze. Nie duele tylko jak już aramki szmato xD

Luzer ton ciszej. Opanuj sie tu nie stajnia. Z tymi wulgaryzmami wyjdz z dzialu metin2 i idz do lola brązowac bo do czelendzera sie nie nadajesz. Czas stracilem ? A moze i tak lecz zabawa jest przednia. Pieniedzy nie wydaje na prywatne serwery bo nie musze. Skilla stracilem ? Moze lecz watpie nie jeden klekal do rycerza o imieniu Waclaw nie panie Luzerku ? Dzial tutorial i download jest fajny poniewaz mozna pobrac ciekawe ulepszenia do serwera.  Dodac mape moge lecz tego nie zrobie ? Bo po co ? skad wiesz czy nie dziala ? Frajera znajdz sobie (masz skejciora) Aramki nie wiem co to bo w lola nie gralem.

@ HAHAHA Nie wierze w siebie usuncie to bo samemu idzie rozpakowac ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Bumek proszę cię pogrążasz się wmawiasz ludziom kit obiecałeś mi i Mateuszowi, że clienta zabezpieczysz w ten sposób, że będą mieć problem w rozpakowaniu jego, pochowanie plików do binki itp. coś tam spróbowałeś ale nie wypaliło ten kto gra lub grał od początku serwera pamięta, że był moment w którym trzeba było 2 razy clienta pobierać bo przy odpaleniu wyskakiwał jakiś błąd. Z ciebie taki client master a nawet nie potrafiłeś naprawić błedu z c++ (nie wystarczyło pobrać najnowszego Net Farmeworka). Tak więc jak jesteś taki hej do przodu to chociaż pisz publicznie prawdę a nie kłamiesz.

Błąd był? taki masz autopatcher od kreta :) nawet .exe nie spatchuje dobrze, tworzy się jakiś dziwny plik :) błąd c++? ja od samego początku mówiłem że nie zajmowałem się binarką i programowaniem żeby to poprawiać w binarce klienta :) Śmieszny jesteś kolego i ten twój cały serwer demilus. Masz teraz taki ból dupy, że za każdy mój błąd mnie łapiesz. Bo z demilusa ponad 150 ludzi ci odeszło. :) Może mam ludziom opowiedzieć jak było z tą tarczą navi na serwerze, hm? :P

Patcher jest dobry nie widzę żadnego problemu z nim. Tylko ty jakieś problemy miałeś.... Tarcza.... Całą prawdę napisałem już na forum mpc i to z miesiąc temu.. Ja żadnego bólu dupy nie mam no ale widzę, że ty masz ogromny teraz próbujesz się zemścić . Ale rób jak chcesz client masterze, który chce za gotowca tysiąc złotych gdyby przeczytał to client master który robi clienty na zamówienie i zobaczyłby twoje wypociny to by powiedział że masz coś z głową. Tyle w temacie kończę tą dyskusje bo na prawdę ona nie ma sensu.

Patcher jest dobry nie widzę żadnego problemu z nim. Tylko ty jakieś problemy miałeś.... Tarcza.... Całą prawdę napisałem już na forum mpc i to z miesiąc temu.. Ja żadnego bólu dupy nie mam no ale widzę, że ty masz ogromny teraz próbujesz się zemścić . Ale rób jak chcesz client masterze, który chce za gotowca tysiąc złotych gdyby przeczytał to client master który robi clienty na zamówienie i zobaczyłby twoje wypociny to by powiedział że masz coś z głową. Tyle w temacie kończę tą dyskusje bo na prawdę ona nie ma sensu.

Patcher jest dobry? :) wrzuć sobie .exe na patcher, zaaktualizuj md5, spatchuj i odpal .exe cwaniaczku :) ten patcher ma jeszcze jeden bug o którym się dowiedziałem ale nie powiem ci :) gotowca? caly czas jakies mapki dodawalem,zbroje,bronie,poprawialem w opisach,item_proto i inne sprawy więc nie pierd*l że to gotowiec. Ja mam coś z głową? popatrz na siebie pajacu bez kultury. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Rozpakowany Demilus.pl   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...