Manna;3 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam Mam pytanie czy się tak da mianowicie wpisuję nick dajmy na to Creeper i pokazują mi się nicki zbliżone do tego które mają premkę. Może jest jakaś taka strona ? Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tak jest od tego stronka : http://www.mpcforum.pl/topic/731859-jak-sprawdzic-czy-ktos-ma-premium/ True premium False no premium Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manna;3 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 no tak nie do końca to co chciałem ale zawsze coś, dzięki c : Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A chodzi Ci o to ze, jak na przykład napisze whyphy i ma mi pokazać czy są podobne nicki które mają premium tak? Z tego co ja wiem czegoś takiego nie ma, ale mogę się mylić. Nic takiego nie znalazłem, tylko tę stronę którą Ci podałem wcześniej. Na niej mozesz tylko sprawdzić czy ktoś ma premium czy nie. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manna;3 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 No właśnie chciałem by zbliżone nicki pokazywało ale pewnie tak się nie da. Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakonda119 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Da się bardzo łatwo ale ja nie wspieram kradzieży kont premium. Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GotoFinal Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 co masz na myśli pisząc "zbliżone nicki" bo może da się to prosto wyklepać. Ale raczej mojang sam w sobie nie ma nic co by umożliwiało takie szukanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixd3 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Brute force i jazda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GotoFinal Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Brute force i jazda ;DWszystkich nie przelecisz 16 znaków to jednak trochę tego jest. No chyba że masz kwantowy komputer lub wielką chmurę obliczeniową. więc trzeba określić co jest "podobnym nickiem" i sprawdzić te podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyAjriszek Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Czekaj ostatnio gdzieś widiziałem taki temat Oooo.. mam http://www.mpcforum.pl/topic/731859-jak-sprawdzic-czy-ktos-ma-premium/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.