Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best donacja ever

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nicktron jest inteligenty, ale teraz mówię to całkowicie szczerze. Codziennie powtarza to samo - robi z siebie idiotę, a ludzie to kupują i wysyłają pieniążki. ;) W dzisiejszych czasach bardziej opłacalne jest udawane nienormalnego niż chodzenie do pracy. 

Opublikowano

Nicktron jest inteligenty, ale teraz mówię to całkowicie szczerze. Codziennie powtarza to samo - robi z siebie idiotę, a ludzie to kupują i wysyłają pieniążki. ;) W dzisiejszych czasach bardziej opłacalne jest udawane nienormalnego niż chodzenie do pracy. 

Wiesz, chyba można nieźle na "youtubie" zarobić, więc po co wychodzić <poza PGA, IEM i tymi podobnymi zlotami/wyjazdami>? :P Raczej (zależy od youtubera/streamera/gracza) więcej zarobisz siedząc w domu niż idąc do roboty na 5-7 rano i siedzisz 8h+.

Co do tej dotacji i tekstu, obrazka, hmm... No nie wiem, brak mi słów :mellow: :D

Zgadzam się z Tobą. Im większy (za przeproszeniem) debilizm = tym większa widownia ;f

Opublikowano

Wiesz, chyba można nieźle na "youtubie" zarobić, więc po co wychodzić <poza PGA, IEM i tymi podobnymi zlotami/wyjazdami>? :P Raczej (zależy od youtubera/streamera/gracza) więcej zarobisz siedząc w domu niż idąc do roboty na 5-7 rano i siedzisz 8h+.

Co do ten dotacji i tekstu, hmm... No nie wiem, brak mi słów :mellow: :D

No tak jak napisałam. "Idioci" zbierają największą widownie, ludzie lubią się dowartościowywać "o, ktoś jest głupszy ode mnie" - taka prawda. Nie piszę tego złośliwie, tylko w większości przypadków tak jest. Wy naprawdę myślicie, że on tak ryczy bez powodu poza streamem? Nie, robi to pod publikę bo się to sprzedaje... a ludzie "karmią" takich ludzi. ;) Dlatego Nicktron się nakręca, widzi, że to działa i codziennie powtarza to samo. Codziennie ryczy, codziennie flejmuje innych. :P 

Były gorsze dotacje, no cóż... Nic tylko pogratulować Nictronowi. Niezły z niego troll. 

Opublikowano

No tak jak napisałam. "Idioci" zbierają największą widownie, ludzie lubią się dowartościowywać "o, ktoś jest głupszy ode mnie" - taka prawda. Nie piszę tego złośliwie, tylko w większości przypadków tak jest. Wy naprawdę myślicie, że on tak ryczy bez powodu poza streamem? Nie, robi to pod publikę bo się to sprzedaje... a ludzie "karmią" takich ludzi. ;) Dlatego Nicktron się nakręca, widzi, że to działa i codziennie powtarza to samo. Codziennie ryczy, codziennie flejmuje innych. :P

Były gorsze dotacje, no cóż... Nic tylko pogratulować Nictronowi. Niezły z niego troll. 

Czy ja wiem ...

Powtorka z kaceTRON.

Tak czy siak gowno ktore przepelnia mnie obrzydzeniem .

Nie moge nawet na to patrzec.

Ale czego to ludzie za pieniadze nie zrobia ?

Po 15Sekundach na tym i tamtym streamie zrezygnowalem .

Nie chcialem komentowac na ten temat , nie uwazalem tego nawet za godne uwagi .

Idiotow powinno sie ignorowac a nie robic im reklame nawet na takich forach ...

Coz ...

Sadze ze to istny dowod na spadek IQ dzisiejszej mlodziezy.

Edited_1.png

Opublikowano

Wy serio myślicie, że oni są tacy głupi? Oni robią z siebie debila, bo wiedzą że przed monitorami siedzą 3x więksi idioci, którzy będą po prostu na tym streamie go obrażać a on dzięki temu ma lepsze statystyki na twitchu. Na hejt na wyjebane ostro, tak samo Kaceytron. Oni porobią z siebie debila 4-5h dziennie i sobie żyją jak pączek w maśle a idiotami są ludzie, którzy robią za tysiąc dwista 8h, przychodzą do domu i zazdrośni, że jakiś brzydal sobie zarabia na czyimś bezmózgowiu. Po za streamem to są normalni ludzie jak wszyscy inni, ode mnie i Kace i Nick mają szacunek za to aktorstwo. Ja bym nie umiał tak histeryzować 3h i płakać ciągle na zawołanie. Przeraża mnie tylko fakt, że są ludzie którzy naprawdę wierzą w to, że oni na streamie są sobą i będą spamić jakimiś kutasami przez godzinę, bo nie mają w swoim życiu nic lepszego do roboty.

Opublikowano

STOP IT IM FUCKING PROTECTED XDD

w sumie, dotacje to placenie mu za widowisko ktore prezentuje, to ze w dzisiejszych czasach takie widowisko znajduje szerszą widownie niz normalnie granie w lola to kwestia tego w jakim kierunku sie spoleczenstwo rozwija i raczej nic z tym nie zrobimy

ps: ja osobiscie na jego strimie spedzilem 10 minut zeby zobaczyc kto to jest, to jest jak z hardem na sadisticu trzeba miec na to humor

Opublikowano

Płacze jak zginie, tyle wiem od kolegi sam go nie oglądam. Chyba gold ?

Silver 5

Robi z siebie błazna, ciągnie za to hajs, typowy klaun, nie będę go oglądał, żal mi czasu.

Opublikowano

Podobno Diamond, tak ma napisane w opisie streamu. 

Lolking nie kłamie

Opublikowano

Podobno Diamond, tak ma napisane w opisie streamu.

Może i jest Diamondem na innym acc gdzie nikt go nie zna, obejrzałem jego stream i według mnie nie ma w nim nic śmiesznego, może przez jakiś donejt się uśmiechnę i jak dla mnie on gra sztucznie, tak jakby specjalnie się wypierdalał, żeby się "popłakać".
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...