Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrDaniello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

61480915093558249196.png  :)

52202562794957413492.png

Typ serwera: Survival+Frakcje

Ilość slotów: 20

Pluginy: Nie posiadamy ani autorskich pluginów, jak i kradzionych gildii ;)

Administracja Serwera:

Właściciele: MrDaniello, kokosz3

Administratorzy: szymon225590

IP serwera: toostcraft.hostmc.pl

Teamspeak: NIE MA

65864222965768177405.png

Nasz serwer to typowy SV+Gildie, tylko... nie potrzeba itemów do założenia gildii, jak to bywa w prawdziwym świecie :P. Nie ma kasy ani /home na serwerze, ponieważ "Przecież survival to Survival...", a w survivalu nie ma "kasy w bankomacie :D" czy "Szybkiej teleportacji do swojej chaty". Nie ma.

Niestety mój zastępca i Technik Kokosz otworzył serwer, zapominając o zrobieniu kilku rzeczy, jak kity dla vipów... Ale postaram się postawić serwer "na nogi" :D

Zachęcam do gry!

34441182389712846986.png

@Administracja MPC

Strona z bannerami nie działa... :(

Opublikowano

szczerze ogarnąć by ten serwer by się przydało pisze 666 slotów a jest 20 serwer oceniam 0,5/10

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Napisałem u siebie w wątku ,,Open Beta", a więc server nie jest jeszcze skończony w 100%.  Nie otworzyłem servera dlatego bo zapomniałem o kilku rzeczach... otworzyłem go z całkowitą świadomością, że ,,kilka rzeczy" nie jest jeszcze zrobionych.

http://www.mpcforum.pl/topic/1307865-toostcraft/

@adam23450

To napisz co trzeba ogarnąć bo w myślach ci tego nie wyczytam. Obyś nie oślepnął od napisu ,,666".

Sygnatury brak.

Opublikowano

Napisałem u siebie w wątku ,,Open Beta", a więc server nie jest jeszcze skończony w 100%. Nie otworzyłem servera dlatego bo zapomniałem o kilku rzeczach... otworzyłem go z całkowitą świadomością, że ,,kilka rzeczy" nie jest jeszcze zrobionych.

http://www.mpcforum.pl/topic/1307865-toostcraft/

@"adam23450"

To napisz co trzeba ogarnąć bo w myślach ci tego nie wyczytam. Obyś nie oślepnął od napisu ,,666".

To pr0.

@Adam23450

"Nie Oceniaj Książki Po Okładce"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...