ShastaMan Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Muzyka z wiedzmina.Trwa 2 minuty coś a zajmuje ponad 40MB... Dlaczego ? https://soundcloud.com/marcinprzybylowicz/the-trail-feat-percival Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 .wav wysoka jakosc ;-; Odnośnik do komentarza
MrwolfiMan Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tak jak kolega up. Jakość jest zaje****** wysoka nie będzie tam żadnych szmerów czy pierdnięć. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Rorschach Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Powtarzajcie to jeszcze 14124124 razy... @top ma super jakość bez żadnych zakłóceń.. Możecie mi wyssać bąka z pizdy, tymi warnami to się podcieram po prostu, wirtualny "szlaban" no k***a.. jak ja mogłem.. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.