Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropienie broni

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie polecacie dropić bronie na 30lv? Zależy mi bardziej na FMS niż na pozostałych.

M3 (ale które!?), wężowe pole czy m1 shinsoo (gram na m2.sg gdzie tymczasowo jest wyłączone i są tam przeklęte ale nie mogę znaleźć odpowiedniego spota).

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Jezeli tam jest wszystko tak jak na pl-u to besty w dolinie orkow.

Edit: a dokladnie tutaj:

7532514139147141157126.jpg

Na zielono masz po 2 best specki a na niebiesko best lucznik.
Szukaj na kazdym ch a bedzie dobrze.

Opublikowano

Przekl. Nieb Alfa Wilk - FMS
Przekl. Czarny Niedźwiedź - RIB

Z m3 najbardziej polecam m3 shinsoo (ale na sg chyba nie ma), a w m3 Jinno polecam spot obok teleportera (taka górka i jej okolice).

Wyżej ktoś dał mapkę doliny z zaznaczonymi bestami, ja dodam jeszcze że jeden best. łucznik respi się na wyspie tej pod wejściem od shinsoo (prawy górny róg i jedna niżej), nad ezotami. Skoro grasz na sg a chcesz dorobić to mimo wszystko i tak polecam Ci robienie woja do 35lvl powoli, samemu dropiąc medale do boja i mieć go na metki w m2, a na m3 przejść się jak będą dropić blaski, wtedy można ładnie zarobić i dodropić kilka tych broni na 30 lvl ;)

Opublikowano

Lepiej bić Best. Generała lub Best. Łucznika  szybciej dropi niż z M3. Takie besty występują w każdym M2 oraz na  Dolinie Orków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...