Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej zacząć?

koral7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś po raz kolejny próbuję zacząć grać w Tibie. Na jakim serwerze zacząć, żeby : przedmioty były dość tanie, pomocni gracze, dużo graczy,troszkę polaków?

Z góry dzięki. Jeżeli był taki temat to sorrki , ale szukałem i znaleść nie mogłem na mpc.

Opublikowano

Dużo polaków i dużo ludzi gra na antice ale również i na quilii < nowy serwer. Na quilii są dość tanie przedmioty nie to co na antice ;p na quilii szybciej ogarniesz sobie parę osób to team hunta niż na antice. Takie jest moje zdanie, niech się inni wypowiedzą jeszcze ;p

graphic.png

Opublikowano

Dużo polaków i dużo ludzi gra na antice ale również i na quilii < nowy serwer. Na quilii są dość tanie przedmioty nie to co na antice ;p na quilii szybciej ogarniesz sobie parę osób to team hunta niż na antice. Takie jest moje zdanie, niech się inni wypowiedzą jeszcze;p

Powiedz gdzie jest wiecej ludzi bo jezeli na antice jest 10000 a na quilli 100 to wole isc na antice.

Opublikowano

Dlaczego użytkownicy są tacy leniwi ? :O

http://www.tibia.com/community/?subtopic=worlds

proszę 

ja bym zagrał na jednym z tych serwerów : 

Morta 1050 Europe Retro Open PvP initially premium, blocked Mortera 1050 North America Retro Open PvP

initially premium, blocked

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Dlaczego użytkownicy są tacy leniwi ? :O

http://www.tibia.com/community/?subtopic=worlds

proszę 

ja bym zagrał na jednym z tych serwerów : 

Morta 1050 Europe Retro Open PvP initially premium, blocked Mortera 1050 North America Retro Open PvP

initially premium, blocked

Dzięki. Ma ktoś pojecia ile wart na Quili jest taki niebieski miecz który ma dużo ataku i nie jest na lvl ;D Sorki ,że tak to napisałem po prostu nie mam zielonego pojęcia jak się on nazywa.

Opublikowano

Quilia to niedawno powstalu serw i watpie żeby ktoś juz mial shiny blade, na antice go maja, na morte nie wchodz, jedno wielkie gowno. Lagi kicki u musisz mieć pacc

graphic.png

Opublikowano

Quilia to niedawno powstalu serw i watpie żeby ktoś juz mial shiny blade, na antice go maja, na morte nie wchodz, jedno wielkie gowno. Lagi kicki u musisz mieć pacc

shiny blade na 120 przecież

Opublikowano

Sorrki chodzi mi o Ice Rapier. Ile wart na serwerze Antica? A ile na Quilia?

Sword jaki ice rapier? Nie polecam, lepiej coś innego sobie upatrzyć.  Chcesz pograć i mieć mało botów na low lvl'owych expowiskach, to Antica. A jeżeli chcesz się męczyć z botami to Quilia.

graphic.png

Opublikowano

Sword jaki ice rapier? Nie polecam, lepiej coś innego sobie upatrzyć.  Chcesz pograć i mieć mało botów na low lvl'owych expowiskach, to Antica. A jeżeli chcesz się męczyć z botami to Quilia.

Antica gra 300 osob Quilia okolo 1000. Chce tez miec do kogo napisać i nie latać po pustym depo.

Opublikowano

Antica gra 300 osob Quilia okolo 1000. Chce tez miec do kogo napisać i nie latać po pustym depo.

To po c**j piszesz tutaj jak mozesz wejsc na tibia.com i posprawdzac gdzie gra najwiecej osób? o.O

Opublikowano

Jeżeli server nie musi być non-pvp to polecam Refugie sporo polaków tych przyjaźnie nastawionych i pomocnych (bynajmniej ja na takich trafiłem), zazwyczaj ponad 400 online. Ceny nie są też zbyt wygórowane tylko wiadomo botów na optional trochę może być.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Człowieku jeżeli ty będziesz grał po szkole do 18 bo później mama nie pozwala to będziesz widywał 300 osób online, teraz jest 600+ na antice. Wgl beznadziejny temat sam sobie ogarnij gdzie chcesz grać i skończ z głupimi pytaniami bo mnie irytujesz.

graphic.png

Opublikowano

To co bo ja wlasnie zaczalem grac na quili i nwm :D moze ktos pogra  z nami ? :D mamy 5-6 ludzi tez dopiero zaczeli tutaj gre

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

To co bo ja wlasnie zaczalem grac na quili i nwm :D moze ktos pogra  z nami ? :D mamy 5-6 ludzi tez dopiero zaczeli tutaj gre

Ja moge pisz do mnie : Vene Aseam , mam jeszcze pacca na 20dni i aktualnie 32sorc

Opublikowano

I po c**j tak spamujesz bez sensu ? skoro juz sie rozwinela dyskusja to nie masz prawa dawać chamsko linka .. trzeba było być wczesniej i myśleć swoją 12 letnią łepetyną żeby to zamknąć a nie teraz.. 

Nie chcę nic mówić, ale rafaeru podał ten link dla kilku panów up, ponieważ szukali kogoś do wspólnej gry.

Jeżeli byłoby inaczej to zamknąłby wtedy temat.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...