Kamillo32 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 IP: mjcraft.pl Wersja: 1.7.x - 1.8.x Odnośnik do komentarza
AsherTivi Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Słaba prezentacja. Nawet nie ma podstawowych informacji. Jest tylko obrazek i jakiś napis i nic więcej. prezentacja nie zachęciła mnie.Nie ma żadnych informacji o rozgrywce ,nowościach. Zrób coś bardziej zachęcającego. Odnośnik do komentarza
iVenoom Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Proszę dodać więcej informacji o serwerze - 1h. Odnośnik do komentarza
McKimono Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Moim zdaniem głupi serwer.Pytam się za co ban Admina i nie mogę uzyskać odpowiedzi. Jedyne to co mi napisał to Kimono21 ban za 10 sek. Bo co umiem się klepać ? Gracze marudzą że mam "aure" Której nie posiadam więc. Lata gry na hardcore'ach umiem się klepać i ban :/. Śmieszny serwer nie polecam.. Nie polecam serwa 2/10. Odnośnik do komentarza
iVenoom Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Proszę dodać więcej informacji o serwerze - 1h. Brak uzupełnienia. Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.