Skocz do zawartości

Proszę o pomoc tych co się znają

kubba09

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie jestem graczem komputerowym od 2 lat na mój sprzęt jest dosyć słaby tylko procek wymieniłem na dole macie moje parametry komputera :

Karta Graficzna  : ATI Radeon 4200 HD

Procesor : AMD Athlon II X3 450 Processor ( 3 Cpus) 3.2 Ghz

Pamięć ram : 4 GB 

Najwięcej gram w grę LeagueOfLegends 

Mam tam od 40 do 60 fps ale jak są większe akcje to spada mi do 40 bądź mniej przez co gra nie jest płynna 

Chciałem sobie pograć w Outlast ale niestety nawet na najmniejszych ustawieniach graficznych + gamebooster + Cleanner nie pomogło Defragmentacja też nie 

Czy zakup nowe karty graficznej da mi coś żebym mógł sobie zagrać w  Outlasta na wysokich bez lagów a może na średnich ?

Czekam na odpowiedzi ;)

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Nowa karta na pewno poprawi wydajność. Z drugiej strony procek też nie jest najwyższych lotów. Podaj budżet na modernizację i dokładną markę, model i moc zasilacza.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Moja propozycja to oprócz zasilacza dokupić chłodzenie i jeśli płyta główna pozwala na O/C to kręcić do oporu. Fortis 2 kosztuje ~120zł i w zupełności wystarczy. 

Kartę kup używaną, zapoluj na wyżej wymienione na gwarancji, ze starszych może 5850 z accelero/gelidem wywiesz poniżej 250zł. Z nieco nowszych 6950, powyżej 300zł często odblokowanego do 6970. 

czyli jak kupię tylko kartę lepszą to zasilacz nie uciągnie ?

Tak, nie uciągnie, lepiej kupić porządny zasilacz i mieć spokój.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Proszę o pomoc tych co się znają   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...