kubba09 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witajcie jestem graczem komputerowym od 2 lat na mój sprzęt jest dosyć słaby tylko procek wymieniłem na dole macie moje parametry komputera : Karta Graficzna : ATI Radeon 4200 HD Procesor : AMD Athlon II X3 450 Processor ( 3 Cpus) 3.2 Ghz Pamięć ram : 4 GB Najwięcej gram w grę LeagueOfLegends Mam tam od 40 do 60 fps ale jak są większe akcje to spada mi do 40 bądź mniej przez co gra nie jest płynna Chciałem sobie pograć w Outlast ale niestety nawet na najmniejszych ustawieniach graficznych + gamebooster + Cleanner nie pomogło Defragmentacja też nie Czy zakup nowe karty graficznej da mi coś żebym mógł sobie zagrać w Outlasta na wysokich bez lagów a może na średnich ? Czekam na odpowiedzi Jeżeli pomogłem polub mój post <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nowa karta na pewno poprawi wydajność. Z drugiej strony procek też nie jest najwyższych lotów. Podaj budżet na modernizację i dokładną markę, model i moc zasilacza. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubba09 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Budżet na razie tylko na kartę mogę kupić do 600 złotych O procku na radzie nie ma mowy po prostu czy się opłaca kupić nową kartę bym sobie pograł w Otlasta ? Jeżeli pomogłem polub mój post <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubba09 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Co myślicie o tej ? http://allegro.pl/karta-graficzna-msi-geforce-gtx650ti-2gb-128bit-oc-i4701799588.html Jeżeli pomogłem polub mój post <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Podaj dokładną markę, model i moc zasilacza. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubba09 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 mogę to jakoś programem sprawdzić ? Jeżeli pomogłem polub mój post <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 mogę to jakoś programem sprawdzić ? nie podaj tez model plyty glownej lol nie ma sporych wymagan sprzetowych, wiec ta karta bedziez az nad to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubba09 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 UP@ Czytaj ze zrozumieniem chce też w Outlasta pograć ................. Ok mój zasilacz to Velox V1625 10A 250V HG Jeżeli pomogłem polub mój post <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No to zasilacz do zmiany też. Kup np: http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-series-450w-80plus-120mm-fan-cp-9020096-eu-649091/ i do tego http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-r7-260-1gb-gddr5-128b-oc-r7-260-1gd5-oc-630751/ lub trochę lepiej i drożej http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-r7-260x-2gb-ddr5-128-bit-hdmi-dvi-dp-r7260x-dc2oc-2gd5-613649/ Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweet Jesus Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Moja propozycja to oprócz zasilacza dokupić chłodzenie i jeśli płyta główna pozwala na O/C to kręcić do oporu. Fortis 2 kosztuje ~120zł i w zupełności wystarczy. Kartę kup używaną, zapoluj na wyżej wymienione na gwarancji, ze starszych może 5850 z accelero/gelidem wywiesz poniżej 250zł. Z nieco nowszych 6950, powyżej 300zł często odblokowanego do 6970. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubba09 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 czyli jak kupię tylko kartę lepszą to zasilacz nie uciągnie ? Jeżeli pomogłem polub mój post <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 czyli jak kupię tylko kartę lepszą to zasilacz nie uciągnie ? Tak, nie uciągnie, lepiej kupić porządny zasilacz i mieć spokój. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.