Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus PL 28.10.2014 + Metin2Mod 28.10.2014 By Venir aka Bumek

Venir.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj bym wam chciał udostępnić, najnowszego klienta demilus.pl z metin2modem. 

248631407965198313241.png

METIN2MOD

406561407965198313241.png

312331412158016242906.jpg

523311407965198313241.png

TAK

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

860691407965198313241.png

https://mega.co.nz/#!O1txQTiR!a9HOBz6oGtdnetBe0TGGegYMTxMAgr164Upkjq-Pe9w

794021407965198313241.png

5821714145065681263075.jpeg

Serdecznie dziękuję użytkownikowi, L.ike za pomoc w stworzeniu moda pod aktualnego klienta Demilus.

Czemu to daję, gdy sam robiłem tego klienta i byłem client masterem oraz GM'em tego serwera? Administatorzy tego serwera, oszukali mnie. Robiłem całe wakacje klienta pod ten serwer po 20 godzin żeby był w miare ogarnięty. Odbugowywałem go bo miał dużo bugów. To był przerabiany klient gladora. Jak każdy klient master miałem wziąć tysiąc złotych za zrobienie klienta. Powiem tak, 200 zł chcieli mi wcisnąć. Nie wziąłem tego, powiedziałem żeby sobie to za przeproszeniem w du*e wsadzili. Administrator Melossos jest nie ogarnięty, zachowuje się jak dziecko, nie szanuje użytkowników. Żeby obrazić użytkownika Shimyoui, stworzył nawet na teamspeaku rangę "Penetrator Karoliny" (ona miała tak na imię, Karolina.) O reszcie to nawet mi się nie chce mówić bo szkoda nerwów. Jeśli ten temat, przeczyta administracja demilus i będzie mnie ddosowała każdy ddos zgłaszam na policję, więc ostrzegam żebyście potem nie płakali. Dzisiaj lub jakoś na dniach, pojawi się rozpakowany klient tego serwera tutaj na forum. Nie polecam tego serwera, administrator Melossos go olewa a Mateusz nic nie robi. Jedyna osoba która coś tam robi, jest porządna to Nico. Nic do niego nie mam i go szanuję to jedyna osoba która jest na tym serwerze ogarnięta. 

Pozdrawiam Venir aka Bumek.

[były Client Master & GM Demilus.pl]

Opublikowano

Bumek jesteś w błędzie , ty nic nie robiłeś i karolina . Polecam ten serwer . I stwierdzam że będzie długo sie trzymał jeszcze . Wsadz sobie w du..e kołek to będziesz spokojniejszy , jakim prawem oskarżasz serwer na ktorym nic nie robiles poza siedzeniem na ts z karoliną i arginem ? Gów... robiłeś i sie rzucasz wiem jak jest dokładnie bo na ts jestem codziennie :) żal mi cie . Polecam ten serwer jeszcze raz i nie słuchajcie tego kogoś ... :) 

Opublikowano

A Meloss mówi że doda to , doda tamto jak Bumek wróci :)

Ja odeszłem z teamu, nie wrócę nigdy. Nie mam zamiaru współpracować z takimi ludźmi.

Bumek jesteś w błędzie , ty nic nie robiłeś i karolina . Polecam ten serwer . I stwierdzam że będzie długo sie trzymał jeszcze . Wsadz sobie w du..e kołek to będziesz spokojniejszy , jakim prawem oskarżasz serwer na ktorym nic nie robiles poza siedzeniem na ts z karoliną i arginem ? Gów... robiłeś i sie rzucasz wiem jak jest dokładnie bo na ts jestem codziennie :) żal mi cie . Polecam ten serwer jeszcze raz i nie słuchajcie tego kogoś ... :)

Nic nie robiłem? :) klient pod serwer sam się tworzył i aktualizacje? :) człowieku gdzie ty masz rozum? :) może i mało byłem w grze ale mam już dość tego wszystkiego.:)

Opublikowano

To i ja dodam swoje zdanie :3. Zarówno Bumek jak i Karolina są na serwerze od kiedy pamiętam, a swoją "przygodę" zacząłem już na beta testach Demilusa pod koniec wakacji 2014r, czyli no jakby na to nie patrzeć trochę czasu. Na tsie siedziałem i gadałem z nimi obojgiem i PRZEWAŻNIE byli niedostępni bo byli zajęci pomocą, sam przyznam że gdy siedziałem z Karoliną na kanale to jej mówiłem że ktoś potrzebuje pomocy bo jako człowiek nie jest w stanie zrobić wszystkiego na raz. A wracając do beta testów owego serwera, rozmawiałem z Melosem i paroma innymi osobami na ts w sprawie jakiegoś skromnego wynagrodzenia za pomoc, jego odpowiedź była, cytuję "no dobra spoko", trzymałem go za słowo aż do dnia 27sierpnia gdy serwer wystartował, chciałem z nim porozmawiać propo tego wynagrodzenia lecz było trudno z nim pogadać bo był zajęty - dobra rozumiem 1 dzień serwera HA ma sporo rzeczy na głowie, następnego dnia także chciałem z nim porozmawiać lecz nie potrafiłem go znaleźć i do tej pory czekam na owe wynagrodzenie wraz z innymi beta-testerami (nicków nie będę tu przytaczał KMWTW ;) ). A co do samego Marcina "Melossos'a" z początku wydawał się spoko gościem ale gdy w rachubę weszły pieniądze stał się nie ukrywając żmiją.. odwrócił się od większości i trzymał się z "grupką" Adminów (bez obrazy dla Nico i Mateusza do których osobiście nic nie mam). Cóż mogę dodać ? Marcin jest po prostu łakomy na pieniądze i mogę śmiało dać sobie rękę uciąć że zrobiłby wiele innych rzeczy dla gotówki. Dziękuję pozdrawiam - `q3

Opublikowano

i tak jesteś jakimś dzieckiem ktore myśli że bedziesz miał poparcie graczy ? ;) taka prawda gów... robiłeś . 

Byłeś w administracji? Admin żalił ci się z czegoś? Nie. To że siedział na ts to nic nie znaczy, TS w niczym nie przeszkadza podczas tworzenia clienta. Także zamknij morde i nie wypowiadaj się w temacie o którym nie masz pojęcia.

@PtaQPDG większość serwerów metina właśnie po to powstaje, lecz jest ubierane w ładną prezentacje i nie widać tego aż tak bardzo gdyż jest to zakryte różnymi głupimi hmm.. że to tak ujmę "zdaniami".

Opublikowano

Witam!

Jak już publicznie to publicznie po 1 nie oszukałem cię bo przelew chciałem ci zrobić normalnie ale nie za pieniądze jakie ty mi zaśpiewałeś.

Client, który zrobiłeś ma pełno bugów, błędów (robiony na gotowcu tylko troszkę może poczyszczony i poukładany) i ty chciałeś za niego tysiąc złotych gdzie za takie pieniądze mógłbym otrzymać w 200% lepsiejszy.Z Mateuszem uzgodniłem, że możemy ci dać 200-250 zł bo na więcej ten client nie zasługuje. Gdy pisałem do ciebie po raz pierwszy ty nie chciałeś żadnych dochodów tylko Gm'a na serwerze z full prawami ale ja zaznaczyłem, że jak serwer wypali i będą dochody to jakąś działkę ci odpalimy. Całe wakacje? hahaha człowieku ja z Mateuszem siedzieliśmy dzień w dzień po 17 godzin pracując przy serwerze ty przychodziłeś sobie po 22 nieraz zalany i tekst "Rano to zrobię bo dziś nie jestem w stanie...." clienta robiłeś może z godzinkę albo jak tobie się chciało i tylko pytania mi zadawałeś jak naprawić to i tamto bo zająłeś się tworzeniem serwera hamachi. Jedynym kontaktem jaki był przez ten okres tworzenia Demilusa był tylko i wyłącznie gg bo nie chciało ci się kupić mikrofonu za 15 zł....... Olewamy ???? Nie olewam bo w miarę możliwości wprowadzam poprawki. Nie jestem osobą pracującą tylko uczącą się jeszcze i nie porównuj nas do Nico, który ma więcej czasu niż my. Mateusz do szkoły dojeżdża i w domu jest dopiero po 21 i myślisz, że ma czas aby w tygodniu zając się serwerem ???

Co do ludzi (graczy) odnoszę się z szacunkiem ale nie powiem nieraz coś tam obraźliwego powiem ale w stylu żartobliwym......

Co do jakiś DDosów ja cię nie ddosowałem i nie przypominam sobie abym coś takiego robił więc proszę mnie nie oskarżać...

Tak więc z mojej strony to na tyle.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To ty zamknij morde , akurat wiem duzo wiecej niż ty , taki cwaniak z ciebie ? robicie czity do serwera easy .. załosne na poziomie podstawówki. Jesteście gówna, jakich mało . 

Opublikowano

To ty zamknij morde , akurat wiem duzo wiecej niż ty , taki cwaniak z ciebie ? robicie czity do serwera easy .. załosne na poziomie podstawówki. Jesteście gówna, jakich mało . 

Twoja kultura okazuje twój wiek i poziom na którym jesteś. ;)

a takie pierdolamenty to możecie sobie wciskać do swoich koleżków. Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby Venir was wyruchał na coś tam czy wchodził o nie wiadomo której. Znam Venirka troszeczke dłużej niż wy i cóż.. może troszke mało wie o cliencie ale jak trzeba to i zrobi.

Opublikowano

To i ja dodam swoje zdanie :3. Zarówno Bumek jak i Karolina są na serwerze od kiedy pamiętam, a swoją "przygodę" zacząłem już na beta testach Demilusa pod koniec wakacji 2014r, czyli no jakby na to nie patrzeć trochę czasu. Na tsie siedziałem i gadałem z nimi obojgiem i PRZEWAŻNIE byli niedostępni bo byli zajęci pomocą, sam przyznam że gdy siedziałem z Karoliną na kanale to jej mówiłem że ktoś potrzebuje pomocy bo jako człowiek nie jest w stanie zrobić wszystkiego na raz. A wracając do beta testów owego serwera, rozmawiałem z Melosem i paroma innymi osobami na ts w sprawie jakiegoś skromnego wynagrodzenia za pomoc, jego odpowiedź była, cytuję "no dobra spoko", trzymałem go za słowo aż do dnia 27sierpnia gdy serwer wystartował, chciałem z nim porozmawiać propo tego wynagrodzenia lecz było trudno z nim pogadać bo był zajęty - dobra rozumiem 1 dzień serwera HA ma sporo rzeczy na głowie, następnego dnia także chciałem z nim porozmawiać lecz nie potrafiłem go znaleźć i do tej pory czekam na owe wynagrodzenie wraz z innymi beta-testerami (nicków nie będę tu przytaczał KMWTW ;) ). A co do samego Marcina "Melossos'a" z początku wydawał się spoko gościem ale gdy w rachubę weszły pieniądze stał się nie ukrywając żmiją.. odwrócił się od większości i trzymał się z "grupką" Adminów (bez obrazy dla Nico i Mateusza do których osobiście nic nie mam). Cóż mogę dodać ? Marcin jest po prostu łakomy na pieniądze i mogę śmiało dać sobie rękę uciąć że zrobiłby wiele innych rzeczy dla gotówki. Dziękuję pozdrawiam - `q3

Łakomy na pieniądze ??? Wypłatę z serwera otrzymałem dopiero 21.10.2014 r. Bo jak już wam mówiłem stawiany był u sponsora. Przed wypłatą czyli przed 21 napisałem do bumka aby napisał mi swój numer konta bo na dniach miałem mu przesłać. Pieniądze jakie zarobiliśmy na Demilusie to 3,1k nie na głowe tylko do podziału jeszcze z Mateuszem czyli po 1,5k na głowę. Powiecie sobię, że kłamię no ale mnie to nie interesuje bo piszę w tej chwili prawdę. Serwer ogólnie zarobił ponad 6 tys. Połowę idzie dla sponsora jeszcze od tego trzeba odliczyć na utrzymanie dedyka, stronę którą nam udostępnił , reklama youtube.

Opublikowano

Łakomy na pieniądze ??? Wypłatę z serwera otrzymałem dopiero 21.10.2014 r. Bo jak już wam mówiłem stawiany był u sponsora. Przed wypłatą czyli przed 21 napisałem do bumka aby napisał mi swój numer konta bo na dniach miałem mu przesłać. Pieniądze jakie zarobiliśmy na Demilusie to 3,1k nie na głowe tylko do podziału jeszcze z Mateuszem czyli po 1,5k na głowę. Powiecie sobię, że kłamię no ale mnie to nie interesuje bo piszę w tej chwili prawdę. Serwer ogólnie zarobił ponad 6 tys. Połowę idzie dla sponsora jeszcze od tego trzeba odliczyć na utrzymanie dedyka, stronę którą nam udostępnił , reklama youtube.

Doczepiłeś się tych pieniędzy jakby tylko o to była mowa ;).

P.S: Marcin masz pozdrowienia od Dashov'a 

Opublikowano

Oczywiście dzięki za moda. Rozpowszechnię go tu i tam. I taka prawda Marcin i Mateusz to nie administracja to dno ;)!

Dnem to jesteś ty Argin nie udzielaj się gimbusie....

Opublikowano

Witam, no więc może ja też się wypowiem. Na Demilusie byłam praktycznie od początku, więc administracje poznałam już jakiś czas temu. Praktycznie całe wakacje poświęciłam na ten serwer, starałam się pomagać przy becie, jako administratorka TSa starałam się również utrzymywać porządek na TSie. Później zostałam również moderatorką forum gdzie również poświęcałam swój wolny czas. Następnie miałam możliwość zostania Testową Game Masterką, również wywiązywałam się z obowiązków. Odpowiadałam ludziom na różne pytania, zdarzyły się również bany. Na TSie siedziałam praktycznie cały czas, na forum również, do gry też starałam się wchodzić jak najczęściej. Więc niech kolega tutaj nie mówi, że nie robiliśmy nic, bo ja każdą wolną chwilę poświęcałam dla tego serwera. Napisałam również prezentację, która jest tutaj na forum, pisałam poradniki na forum Demilusa i czasem pomagałam również Marcinowi i Mateuszowi w różnych sprawach. Był to raczej mile spędzony czas na serwerze, szkoda, że tak wyszło, ale te kłótnie i spiny już były denerwujące. Poznałam na Demilusie dużo wspaniałych osób, z niektórymi były również małe spiny, ale później było już wszystko ok. Ja starałam się wywiązywać ze swoich obowiązków. Wyszło jak wyszło, co tu dużo pisać. Jedynie Nico jest tutaj bardziej ogarniętą osobą w administracji, Mateusz też zawsze robił coś przy serwerze, nie mówię, że Melossos nie, ale jak zgłaszaliśmy mu różne bugi i sprawy które powinien rozwiązać to zazwyczaj kończyło się to olewką z jego strony. Osoby, które mnie znają wiedzą, że zawsze mogli na mnie liczyć w sprawie pomocy w grze, na forum oraz na TSie. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Więc kolega tutaj troszke nie w temacie chyba, skoro mówi, że nic nie robiliśmy. Jesteś w błędzie, bo ja i Bumek poświęciliśmy na prawdę sporo czasu dla Demilusa. Argina nie ma sensu wyzywać od gimbusów, skoro teraz Query na TSie to też osoba w wieku gimnazjalnym. Argin miał prawo się zdenerwować po tym jak zabrano mu TGM'a bez jakiegokolwiek powiedzenia mu o tym. Myślę, że to wszystko co chciałam napisać, bo nie ma sensu nic więcej mówić, każdy z administracji wie jak było i jest. Szkoda, że tak wyszło, bo jednak mam sentyment do tego serwera, zbyt dużo czasu w niego poświęciłam oraz zbyt dużo ciekawych osób tutaj poznałam, żeby odejść tak bez słowa. Pozdrawiam. :)

55499211190435566154.jpg

Opublikowano

Witam, no więc może ja też się wypowiem. Na Demilusie byłam praktycznie od początku, więc administracje poznałam już jakiś czas temu. Praktycznie całe wakacje poświęciłam na ten serwer, starałam się pomagać przy becie, jako administratorka TSa starałam się również utrzymywać porządek na TSie. Później zostałam również moderatorką forum gdzie również poświęcałam swój wolny czas. Następnie miałam możliwość zostania Testową Game Masterką, również wywiązywałam się z obowiązków. Odpowiadałam ludziom na różne pytania, zdarzyły się również bany. Na TSie siedziałam praktycznie cały czas, na forum również, do gry też starałam się wchodzić jak najczęściej. Więc niech kolega tutaj nie mówi, że nie robiliśmy nic, bo ja każdą wolną chwilę poświęcałam dla tego serwera. Napisałam również prezentację, która jest tutaj na forum, pisałam poradniki na forum Demilusa i czasem pomagałam również Marcinowi i Mateuszowi w różnych sprawach. Był to raczej mile spędzony czas na serwerze, szkoda, że tak wyszło, ale te kłótnie i spiny już były denerwujące. Poznałam na Demilusie dużo wspaniałych osób, z niektórymi były również małe spiny, ale później było już wszystko ok. Ja starałam się wywiązywać ze swoich obowiązków. Wyszło jak wyszło, co tu dużo pisać. Jedynie Nico jest tutaj bardziej ogarniętą osobą w administracji, Mateusz też zawsze robił coś przy serwerze, nie mówię, że Melossos nie, ale jak zgłaszaliśmy mu różne bugi i sprawy które powinien rozwiązać to zazwyczaj kończyło się to olewką z jego strony. Osoby, które mnie znają wiedzą, że zawsze mogli na mnie liczyć w sprawie pomocy w grze, na forum oraz na TSie. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Więc kolega tutaj troszke nie w temacie chyba, skoro mówi, że nic nie robiliśmy. Jesteś w błędzie, bo ja i Bumek poświęciliśmy na prawdę sporo czasu dla Demilusa. Argina nie ma sensu wyzywać od gimbusów, skoro teraz Query na TSie to też osoba w wieku gimnazjalnym. Argin miał prawo się zdenerwować po tym jak zabrano mu TGM'a bez jakiegokolwiek powiedzenia mu o tym. Myślę, że to wszystko co chciałam napisać, bo nie ma sensu nic więcej mówić, każdy z administracji wie jak było i jest. Szkoda, że tak wyszło, bo jednak mam sentyment do tego serwera, zbyt dużo czasu w niego poświęciłam oraz zbyt dużo ciekawych osób tutaj poznałam, żeby odejść tak bez słowa. Pozdrawiam. :)

Skoro wszyscy to i ja :) zacznijmy od tego że karolina ma sporo racji,ale też troszeczke jest w błedzie.Sam wiem że bardzo dużo czasu spędziłaś na ts3 z pomcą dla innych. Co do bugów na serwerze to prawda że jak sie mówiło dla melossa o bugach to miał troszke wy*bane,tak było na początku później było całkiem inaczej bo marcin naprawiał te bugi i wiem to bo sam je razem z nim naprawiałem.Co do argina to nie wiem jak było dokładnie,jedynie w czym dla mnie przesadził to że po wylączeniu forum wstawił reklame dla innego serwera. Zrozumcie to że nie każdy ma po 25lat i ma wolne,ja,marcin,mateusz i inni mamy szkołe i w tygodniu cięzko jest wejśc na te 2h bo szkoła,nauka itp.Co do bumka to sam nie wiem co myśleć. Bumek spoko ziomek ale z drugiej strony meloss ma troszke racji bo klient nie był robiony od zera tylko był edytowanym klientem gladora(ładnie zrobiony),lecz faktycznie troszke za dużo chcialeś za tego klienta choć meloss też dał za mało:) według mnie zasłuzyłes na te 500zl. Tyle w temacie.

Pozdrawiam RysieQ

Opublikowano

Skoro wszyscy to i ja :) zacznijmy od tego że karolina ma sporo racji,ale też troszeczke jest w błedzie.Sam wiem że bardzo dużo czasu spędziłaś na ts3 z pomcą dla innych. Co do bugów na serwerze to prawda że jak sie mówiło dla melossa o bugach to miał troszke wy*bane,tak było na początku później było całkiem inaczej bo marcin naprawiał te bugi i wiem to bo sam je razem z nim naprawiałem.Co do argina to nie wiem jak było dokładnie,jedynie w czym dla mnie przesadził to że po wylączeniu forum wstawił reklame dla innego serwera. Zrozumcie to że nie każdy ma po 25lat i ma wolne,ja,marcin,mateusz i inni mamy szkołe i w tygodniu cięzko jest wejśc na te 2h bo szkoła,nauka itp.Co do bumka to sam nie wiem co myśleć. Bumek spoko ziomek ale z drugiej strony meloss ma troszke racji bo klient nie był robiony od zera tylko był edytowanym klientem gladora(ładnie zrobiony),lecz faktycznie troszke za dużo chcialeś za tego klienta choć meloss też dał za mało:) według mnie zasłuzyłes na te 500zl. Tyle w temacie.

Pozdrawiam RysieQ

Na 500 zl moze jeszcze bym sie zgodzil ale nie 1000zl. Przesadzil chlopak konrketnie.

Ja bym mu zaplacil za taka robote okolo 400zl.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...