anonim7777 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 http://proline.pl/?p=A4TECH+BLOODY+V7M duzo sie rozni od myszek ponad 100 zl? dpi ma duze tylko ze jest optyczna czytalem ze lepsza laserowa pod gry dlaczego?? prosze nie przenosic do dzial komputery tam nikt nie odpowiada a jutro chce kupic bo mam za 15 zl i nawet mi scroll nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Za taką cenę lepiej kupić zwykłą porządną myszkę np. Microsoftu Sam posiadałem taką przez 3 lata i nadal gdzieś ją mam. To czy dobrze będzie się grało używając danej myszki zależy tylko i wyłącznie od przyzwyczajenia. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim7777 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 to ta bedzie za slaba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.