MaciekPlayGames Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gdzie Mozna Znalesc Forceop Bez Wirósów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ForceOP to tak naprawę fake, a więc nigdzie tego nie dostaniesz bez wirusów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba5989 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ForceOp nie istnieje Wszystkie filmiki co krążą w necie to ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Może, najpierw to sprawdzicie co? a nie powielacie odpowiedzi jeden od drugiego tylko, żeby nabić posty/lub wprowadzić autora pytania w błąd... Force OP tutaj masz bez wirusów na tych 2 filmikach - http://www.mpcforum.pl/s/666acf0 - http://www.mpcforum.pl/s/a6587c8 Sprawdzałem, przed chwilą na 2 moich Anty-Wirusach te downloady z tych filmików, i nie ma żadnego wirusa więc spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid09811 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie ma takiego czegoś jak force op jest np: "backdoory" w pluginach to automatyczne opowanie na serwerze nicku tyle odemnie licze na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrz3 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @dawid09811 bakdory? .... Wyjdz na dwór odpocznij sobie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EasyPeasy1337 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @topic Wyżej all nie macie do końca prawdy, pisałem już to wcześniej, ale skopiuje i wkleje. Na innych wersjach tych staaaarszych można było bez problemu samemu nawet zrobić czy inaczej wykorzystać błędy.Teraz wszystko bardziej bezpieczne ;l...Teraz są inne sposoby, są działają nie, że już nieda rady.. Na tych słabszych serwerach łącząc kilka rzeczy da się jeszcze wykorzystać pewne bugi (Testowałem) i działa. Ale już tkzw Nick: Serwer: You are OP niema . PS. Zapomniałem dopisać istnieje jeszcze jedna metoda... nie będe opisywał ale można go wykorzystać za pomocą programu... Więc podsumowując ... ForceOP- Takie coś, że wpisujesz nick i masz OP'a niema. Można jeszcze wykorzystać błędy i da się dać sb * lub OPA na mniejszych serwerach W niektórych metodach potrzebujesz nawet do pół godziny lub godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid09811 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dobrz3 są backdoory np: Gildie tirex Backdoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwin1324 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Lord Asasin przecież to są udawane programy, trolle. Myślisz, że dlaczego w drugim filmiku wyłączył mc? I dlaczego użył direct connection? Żebyśmy nie widzieli, że ktoś jest na serwerze. Jak wyłączył grę to mu kolega dał opa -_- POMOGŁEM? DAJ LAJKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EasyPeasy1337 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @dawid09811 Nie tylko backdoory ,są również błędy w zabezpieczeniach oraz błędy pluginów i bukkita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianq20 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Art. 269b Art. 269a Art. 267 § 1 to już nie jest multiplayer cheats forum :/ eh nie ma forceop i nie bedzie a to co pisał 2@EasyPeasy1337 to te słabsze serwery to po prostu luki administracji , no chyba ze jest cos o czym nie wiem sam bukkit nie posiada takiego błędu (wersja byla by od razu usuwana) a jeśli chodzi o pluginy ... to prosze .. wystarczy miec odpowiednia permiss i mozesz wyszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EasyPeasy1337 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @damianq20 Nom , hmm dokładnie mówiąc to są 3 metody ;- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepeve Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Najprostszym sposobem pozyskania permissi na serwerach "mniejszych" jest dodanie do nicku admin'a znaku zapytania "?" NP: Nick admina : Koxik wiec dodajemy "?" wychodzi nam : ?Koxik Jest to luka w pluginie AuthMe ;D Jesli masz server i nie wiesz jak to zablokowac to pisz na pw Pomoge z wielką chęcią ;D A co do samego ForceOP to tylko "intro" w wielu filmach ;D Np: KoMaR**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EasyPeasy1337 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @thepeve Ten sposób już nie działa został dawno załatany. Można wykorzystać pewny błąd łącząc 2 programy , w tym jak ktoś ogarnia jednego można samemu napisać...Testowałem działa... lecz wymaga trochę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.