Skocz do zawartości

[Szukam] ForceOP

MaciekPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Może, najpierw to sprawdzicie co? a nie powielacie odpowiedzi jeden od drugiego tylko, żeby nabić posty/lub wprowadzić autora pytania w błąd... 

Force OP tutaj masz bez wirusów na tych 2 filmikach ;) 

http://www.mpcforum.pl/s/666acf0

http://www.mpcforum.pl/s/a6587c8

Sprawdzałem, przed chwilą na 2 moich Anty-Wirusach te downloady z tych filmików, i nie ma żadnego wirusa więc spokojnie :) 

@topic

Wyżej all nie macie do końca prawdy, pisałem już to wcześniej, ale skopiuje i wkleje.

Na innych wersjach tych staaaarszych można było bez problemu samemu nawet zrobić czy inaczej wykorzystać błędy.Teraz wszystko bardziej bezpieczne ;l...Teraz są inne sposoby, są działają nie, że już nieda rady..

Na tych słabszych serwerach łącząc kilka rzeczy da się jeszcze wykorzystać pewne bugi (Testowałem) i działa.

Ale już tkzw

Nick:

Serwer:

You are OP niema :).

PS.

Zapomniałem dopisać istnieje jeszcze jedna metoda... nie będe opisywał ale można go wykorzystać za pomocą programu...

Więc podsumowując ... ForceOP- Takie coś, że wpisujesz nick i masz OP'a niema.

Można jeszcze wykorzystać błędy i da się dać sb * lub OPA na mniejszych serwerach :)

W niektórych metodach potrzebujesz nawet do pół godziny lub godziny.

Art. 269b

Art. 269a

Art. 267 § 1

to już nie jest multiplayer cheats forum :/

eh nie ma forceop i nie bedzie a to co pisał 2@EasyPeasy1337 to te słabsze serwery to po prostu luki administracji , no chyba ze jest cos o czym nie wiem

sam bukkit nie posiada takiego błędu (wersja byla by od razu usuwana) a jeśli chodzi o pluginy ... to prosze .. wystarczy miec odpowiednia permiss i mozesz wyszystko

Najprostszym sposobem pozyskania permissi na serwerach "mniejszych" jest dodanie do nicku admin'a znaku zapytania "?" 

NP: Nick admina : Koxik wiec dodajemy "?" wychodzi nam : ?Koxik 

Jest to luka w pluginie AuthMe ;D

Jesli masz server i nie wiesz jak to zablokowac to pisz na pw ;)

Pomoge z wielką chęcią ;D

A co do samego ForceOP to tylko "intro" w wielu filmach ;D

Np: KoMaR****

:D  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Szukam] ForceOP   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...